Da ii poate spune. Dar sa existe "numai ca si prieten" ala acolo.Pentru ca altfel se intelege altceva, si nu cred ca vrei/vrea asta.
Da, poti sa-i spui ceva de genul acesta, dar exprimarea ta nu e cea mai fericita:"faci parte din viata mea, ca prieten, amic, nu ca iubit".
Da, cea mai buna prietena a mea e fata si asta fara a simti nimic de natura sexuala unul pentru celalalt.
O fata are nevoie de "un cel mai bun prieten" cu caruia sa ii poata spuna orice, sa ii povesteasca orice si nu accepta ideea ca acel baiat ar vrea sa faca sex cu ea. Pur si simplu ea crede in best friends si iubeste la nebunie asta si nu ar vrea mai mult de atat deoarece altceva ar putea distruge prietenia.
Asa ca daca fata te considera amicul ei, n'ai nici o sansa la o relatie cu ea si incercand asta, se cam duce si relatia de amicitie.
Da, poate.
Razvane , firimiturile de care vorbesti te pot ajuta sa intelegi mai bine cum gandesc fetele si iti pot aduce potentiale partenere.
Fetele apreciaza sensibilitatea si daca nu o simti poti macar sa o mimezi. Cu ajutorul unei prietene (amice) poti invata dar... trebuie sa si vrei.