anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata isi da seama daca baiatul mai este virgin sau nu? CUM?:X:*:*:*

15 răspunsuri:
| jocnecurat a răspuns:

Dupa cum eu trage,,,

Elianna
| Elianna a răspuns:

Doar daca este nepriceput rau, ca altfel nu are cum!

| naizz a răspuns:

Daca tremura din toate incheieturile si da prea multe "rateuri" e virginwinking... e cam singura cale de a vedea daca un baiat e sau nu virgin.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De regula e mai stangaci in gesturi.

| Bacemi a răspuns:

De obicei iti dai seama pentru ca te provoaca si totodata bate in retragere. Pare zmeu dar in momentul cu pricina parca nu prea mai vrea. Depinde de la caz la caz. Cel mai bine iti dai seama in timpul actului sexual dar si acolo poate fi vorba de o lipsa de experienta, nu neaparat de virginitate.

| Bacemi a răspuns:

De obicei iti dai seama pentru ca te provoaca si totodata bate in retragere . Pare zmeu dar in momentul cu pricina parca nu prea mai vrea . Depinde de la caz la caz . Cel mai bine iti dai seama in timpul actului sexual dar si acolo poate fi vorba de o lipsa de experienta , nu neaparat de virginitate .

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un semn fizic. Stangacia poate aparea si mai tarziu, nu numai prima data.

| Catalion a răspuns:

Eu cand am vacut-o prima data eram virgin si fata nu, dar nu m-am lasat descurajat doar pentru eram virgin. Oricum cred ca m-am descurcat destul de bine atunci ca nu am vazut nici o dezamagire pe fata eibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are cum sa isi deie seama

| UnuDoiTreiPatru a răspuns:

Dupa cum se comporta, de obicei un baiat virgin ori nu se gandeste la sex pentru ca are emotii si e stresat de faptul ca nu e experimentat, ori este putin obsedat sexual.

| hax0r a răspuns:

Dupa ce ramane gravida

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da isi da seama dupa comportament dupa vorbe dupa atractia sexuala la o fata asa ca dragi baieti vedeti ce vorbiti si cum va comportati...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poftim?

| weirdo a răspuns:

Da, isi da seama daca EA nu este virgina...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunt singuri si fata vrea sa si-o traga cu el iar el o respinge, mai mult ca sigur e virgin