BUNAdepinde doar de tine, esti singur?¿? daca nu,,, este mai bine s-o lasi balta¡¡¡
Ai putea sa incerci sa o cunosti(asta in cazul in care nu ai prietena) iar apoi daca iti starneste interesul propunei o intalnire si vezi ce iese
Cate din astea am intalnit eu..ca doar deh' sunt MachoMan
Pai daca iti place si tie..organizeaza o intalnire..si dupa lucrurile vin de la sine
Ti-a spus ca s-a indragostit de tine? Poate fi si o "vrajeala" doar ca sa se joace cu tine.
Dar daca chiar ii place de tine si daca si tie iti place de ea. de ce sa nu va intalniti?
Nu poti pur si simplu sa te indragostesti pe "net". Mie cel putin nu mi s-a intamplat niciodata... Dar eu as zice mai bine sa te intalnesti cu ea la un suc, va cunoasteti mai bine si daca merge treaba, da-i bataie. Succes!
Cum au spus si ceilalti poti sa te duci sa te intalnesti cu ea, poate o sa te intereseze atunci dar eu nu cred ca s-a indragostit de tine din moment ce probabil te-a vazut doar in niste poze, si nu in realitate.Eu una nu inteleg chestia asta... mi se pare o aberatie sa te indragostesti de o persoana pe care n-ai vazut-o niciodata in poze, aparentele inseala...
Loredana_1301 întreabă: