| spf2009 a întrebat:

O fata ma cunoscut pe net si mia spus ca sa indregostit de mine!dar eu nici macar nu o cunosc!si cemi propuneti sa fac!

Răspuns Câştigător
| Chuck a răspuns:

Salut.

Eu vad ca ai o poza in care stai mandru cu o cravata. Ce nu inteleg este ca : "De ce dracu scrieti gresit gramatical?".

Citez: "O fata MA cunoscut pe net si MIA spus ca SA INDREGOSTIT de mine! dar eu nici macar nu o cunosc! si CEMI propuneti sa fac!"

Nu vreau sa insinuez ca sunt eu vr'un mare invatat. Nu am fost ucenicul lui Pruteanu. Dar, in limita bun simtului, invatati si voi sa scrieti.

Se vor indragosti mai multe fete de tine )) si, vei sti sa iei si o decizie inteleapta.

On topic acum si scuze daca te-a deranjat cu ceva mesajul meu.

-Este posibil ca fata sa nu fie cine zice ca este si sa faca misto.
-Este posibil sa fie adevarat si, daca tu vrei, va puteti intalni.

9 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Cum draq, ca nu inteleg. ea te cunoaste dar tu nu o cunosti pe ea. Poi pe net eu stiu ca se mai dau poze, web poti chiar sa vb cu ea.In timpul asta nu ai facut nici una din astea 3? Eu iti propun sa ii dai intalnire, daca nu apare e o mincinoasa perversa care a facut misto de tine, daca apare vezi singurel daca te iubeste cum zice, sau nu.Bafta la intalnirewinking

cami
| cami a răspuns:

Eu niciodata n-am inteles-o pe asta.hai sa zicem ca vorbeste cu tine la telefon, si se indragosteste.de timbrul tau vocal, de glasul tau, felul tau de-a vorbi...decat de o poza straight face [nici macar nu stie cu siguranta ca esti sau nu]...mda, vorbiti pe mess... te gaseste sufletul pereche love struck... mi se pare o prostie sa spui ca "m-am indragostit pe net" laughing [de ce te-ai indragistit, de-o poza? ] Mai degraba prefer sa-i aud vocea, si dupa poza...sa-i stiu felul de-a vorbi.cred ca conteaza mai mult.
Ce sa faci? pai ce-ai putea. zii ca te-ai indragostit si tu de ea tongue

Shin
| Shin a răspuns:

Pai incearca sa o cunosti. cine stie. poate o sa-ti placa si tie de eawinking
Numai bine, Shin

mira
| mira a răspuns:

Fata este intr-o stare confuza pe care o numeste dragoste.De fapt, se gaseste intr-o stare preerotica. Tu poti dialoga pe net in continuare. Ea va avea initiativa.

| felicia_7071 a răspuns:

Pai cati ani ai?
eu iti propun sa faci ce simti!
succes!

| maryana5 a răspuns:

Incearca sa afli mai multe detalii despre ea, unda locuieste, cati ani are.
mai cere-i si tu o poza din cand in cand.
si poate intr-o buna zi va intalniti laughing
multe cupluri s-au cunoscut pe internetwinking
xoxoo, mary peace sign

| hanry a răspuns:

Cerei o poza daca e buna profita daca e hoasca dai naibi ignor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cunoaste-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Referitor la acea fata, nu iti propun nimic, insa incearca sa scrii corect din punct de vedere gramatical.