Da ii place de tine. Daca si tie iti place de ea sau iti este simpatica, da-i si tu un semn. Si vezi cu ce continua ea..si daca tu crezi de cuviinta sa mergi mai deparerte fa-o, daca nu...fofileaza-te.Pup
Probabil ca da astfel nu ti-ar mai face acest compliment daca si tie iti place de ea ce mai asteptii ea a facut primul pas cu acest compliment acum se pare ca este randul tau spune-i si tu ca si ea este draguta raspundei la compliment
Vb q ea chiar daca nu ii impartasesti sentimentele. fetelor le plac baieti corecti, eu una as aprecia sa stiu daca si baiatu crede la fel sau nu.
Buna, eu cred ca ii place...nu cred ca ar avea de ce sa te minta. daca si tie iti place de ea vb cu ea si incearca sa o cunosti mai bine...cine stie, nu se stie de unde sare iepurele...
Pune-i intrebari si vezi coom iti raspunde, vezi cum gindeste si incearca sa afli cit mai multe despre ea, mai ales incearca sa-i cunosti sufletul.mult succes
Nu mai sta pe ginduri. fata asteapta sa faci tu primul pas.mai intii mai fai si tu complimente, fa-o sa inteleaga si tu o paci, dar n direct.sigur cai place