Mersi. Sper sa pot clarifica ceea ce am vrut sa zic.
Din punct de vedere al personalitatii, adica sa nu aiba anumite defecte duse la extrem. De exemplu, sa nu fie foarte lenes, gen sa aiba 30 de ani si sa stea trantor fara un loc de munca. Sa nu fie foarte egoist, foarte gelos sau foarte zgarcit. O relatie este formata din doua persoane. Daca un individ este numai pentru el, atunci nu este relatie. Sa fie un om pe care sa te poti baza, daca ai nevoie de el sau il rogi sa faca ceva sa poata sa fie acolo pentru tine, cand poate evident. Sa nu te lase de izbeliste. Sa nu aiba vicii, sa fie alcoolic, sa aiba probleme cu drogurile sau sa isi cheltuieasca banii pe jocurile de noroc. Si sa fie respectuos, mai ales cu partenera lui, pe care sa o trateze ca egala lui. Astfel de lucruri, care sunt aproape convinsa ca sunt cautate si de barbati la femei, atunci cand doresc o relatie de lunga durata.
Cat despre fizic, asa cum a spus cineva, sa para ca are grija de el. La fizic depinde de la fata la fata. Din punctul meu de vedere prefer sa fie un om cu o constitutie medie, nici prea gras, nici prea slab, nici prea mic, nici prea scund. Insa asta depinde de la fata la fata. Eu am o prietena pe care nu o deranjeaza tipii foarte slabi de exemplu. Si am o prietena care nu este deranjata de inaltimea baiatului si este impreuna cu un baiat un pic mai mic decat ea. Cele mai multe fete, ce-i drept, cauta baieti mai inalti. Insa cunosc cupluri in care partenerii sunt cam la aceeasi inaltime. Cand ma refer la faptul ca trebuie sa para ca are grija de el, ma refer ca sa aiba haine curate, sa fie calcate sau macar sa nu arate de parca le-a scos dintr-un morman de lucruri, sa nu miroasa evident, eventual sa poarte si un parfum ceva si eventual sa aiba unghiile curate. Stiu multe fete care se uita la unghiile barbatilor. Per total sa aiba un aspect ingrijit, insa sa nu para ca isi petrece 7 ore in oglinda.
Iar despre faptul ca sa nu fie nici bogat nici sarac, sa aiba un job stabil si un salariu stabil. Nu conteaza neaparat ce salariu are, insa trebuie sa arate ca se poate intretine singur, financiar vorbind, si ca este independent. Iar daca nu castiga foarte bine, trebuie sa para muncitor sau macar ambitios. De regula, fetele cand vor o relatie, vor o relatie de durata si vor sa investeasca timp in acea relatie. Cand vad un potential partener se imagineaza si peste ani cu el (desi nu o recunosc), iar daca vad ca tipul este un trantor si ca nu are ambitie nu vrea sa aiba senzatia ca ea va trebui sa il intretina pe el. Asa ca nu vor investi timp intr-un individ in care nu vad niciun potential, nu dupa varsta de 20 si ceva de ani.
Ce materialism, ce aspect fizic? Dacă nu există încredere reciprocă, totul e-n zadar.
Toate sunt legate.
Aspect, depinde cat acorzi tu la suta faptului ca un tip trebuie sa fie prezentabil : nici de o tona, nici 'umeras' si nici cat sau mai mic decat fata in cauza.
In ceea ce priveste interiorul, nu neaparat sufletul - trebuie sa nu fie retardat, ci ca ii mearga mintea, asa - chiar daca e sarac, ii merge mintea cat sa aiba un trai decent.
Si cui ii place unul crud, fara suflet?
Mai adaug eu - cu credinta in Dumnezeu si cu principii in viata bine inradacinate - nu usor de manipulat.
Recunoaste ca si tu te uiti la fizicul unui baiat ca doar nu o sa stai cu unu care i se vad oasele sau altu care arata ca un porc chiar daca in acele cazuri ambii ar fi destul de inteligenti
Ce vorbesti pe langa? Am zis sa fie prezentabil : nici o tona, nici 'umeras'
Ce repeti ce am spus deja?
Aia care arata "beton" sau cum Dzo sa le zic, sunt ori afemeiati, ori prosti.Deci nu mersi! Aia is buni numa' pentru o aventura, insa nu toate fetele sunt tarfe, nu-i asa?
Am vrut sa zic ca oricat de inteligent ar fi acel baiat daca nu te atrage fizic nu o sa ai o relatie cu el
Mai,sa stii ca s-a intamplat ca la prima/primele dati sa mi se para chiar neatragator, dupa care - hopa ca nu e chiar asa! Si am vazut deodata cu alti ochi.
Poate sunt doar eu asa, chiar ma gandeam cum de brusc vad asa diferit.
Daca tipul e prezentabil, situatii precum cea de mai sus se pot intampla. Asa ca pazeste-te! Azi amica, maine iubita
Ce paradox de baiat vrei si tu , nu vrei unu care e usor de manipulat dar vrei sa fie religios. asta da paradox
Ciudat,eu cred ca snobismul si lipsa de informare, de simtaminte duce la o perspectiva contra lui Dumnezeu, dar care crede in alte absurditati si in nimic - un om manipulat de lume.
tare asta. dar nu ai dreptate. un religios e manipulat de lume. va este bagata pe gat "credinta" de la nastere asa ca nu incurca ce si cum, esti mai inteligenta de atat
Da,chiar sunt - sunt capabila sa fac diferenta dintre religie si societate, lucru pe care din cate vad, putini sunt in stare sa.l faca
Esti si foarte modesta observ. sa nu te deochi . face parte din "bunatatea" voastra se pare. un ateu nu are probleme sa stea cu o religioasa dar invers nu, sunteti prea plini de voi insiva, va credeti superiori. vai "bunatatea" voastra . si mai ziceti de atei
Nu zic nimic, doar ca pot sa fac diferenta dintre societate si religie.
Ce, unul se lauda daca stie sa faca diferenta dintre o broasca si un elefant?
"Nu zic nimic," adevarul doare, bine macar ca" chiar esti inteligenta sa stii cand nu e nimic de zis. o zi buna bre, vezi, bunatatea mea e mai mare, ptiu religioaso
Vad ca nu mai ai despre ce sa comentezi. Deschide ochii si fa diferenta intre religie si societate, in loc sa ma uimesti mereu cu batjocura ta, unde esti 'rege'
Cum sa numai am ce sa comentez? stai asa. ziceai mai sus ca vrei un religios pentru ca "Ciudat, eu cred ca snobismul si lipsa de informare, de simtaminte duce la o perspectiva contra lui Dumnezeu" asta e parerea ta despre atei. cum vine asta? religiosii sunt buni cand isi bag si isi scot in afara bisericii si dupa intra inauntru si pupa mana la popa? tu esti buna pentru ca nu vrei un religios si crezi ca ateii sunt niste "neinformati" rai si "ai dracu". zici de atei ca sunt "lipsiti de informare" dar majoritatea religiosilor zic ca de paste se sarbatoreste pastele ( atat de bine informati sunt sa nu ii deochi), dar esti una dintre ei, le cauti mereu scuze. si ar mai fii atatea dar deja pierd timp degeaba. nu faci parte din acei religiosi de treaba si cu cap, care nu cauta mereu scuze pentru "prietenii" lor si vad adevarul gol golut, dar tot isi pastreaza "credintele". numai bine
La tine "religiosi" si "cu cap" nu exista intr-o propozitie afirmativa. Pentru tine toti sunt prosti si orbi, doar tu esti cel 'luminat', cu 'capul pe umeri'. Noh, iti doresc sa te si 'lumineze' "cineva".
Nu te vezi? Orice zic cu tenta religioasa, sari pe mine si vorbesti in batjocura. Si ziceai ca tu esti cu suflet bun si bine intentionat...
Zic cu batjocuri pentru ca nu puteti scrie 3 randuri fara sa va pupati in dos dumnezeul, in ziua cand un religios nu va ma face asta, nici eu nu voi mai face misto. cat despre "suflet" stau mai bine la capitolul asta decat tine, eu nu am idei preconcepute fata de religiosi. da stiu ca fac misto si restul dar in viata reala rareori imi pasa de credinta cuiva, dar aici ma apuca sila ca nu va opriti din pupat in dos si dzeu e bun si dzeu face. oricum toti stiu ca atei sunt mai buni ( ma refer la cei cu cap nu cei care sunt atei cu numele ). cel putin noi ajutam pe cineva sau facem ceva bun ca vrem, nu ca ne zice biblia, of bunatatea voastra.
Noh,nici tu nu poti scrie 3 randuri fara sa nu calci in picioare crestinismul.
"Toti stiu ca ateii sunt mai buni" - vezi ce ziceam? Mereu te lauzi ca esti mai bun si restul - mai prosti, nu?
Uite, vezi - "modestia" pare ca nu mai incape in tine.
Fix asa ca tine fac si pocaitii, de exemplu : 'noi suntem cei mai buni, mai buni ca ceilalti, ceilalti pacatuiesc - noi nu, noi suntem sfinti si luminati' si se uita la ceilalti ca la raie, cand nici macar nu s.au deranjat sa studieze istoria - la ei oricine poate 'predica' - si un cioban fara facultate si pregatire, ca au scos aproape tot din crestinism, ce sa mai studieze? Nu calca nici morti la noi in biserica, dar ne sacaie constant sa mergem la ei. Parca ar fi martorii lui iehova care vor sa te converteasca si cu forta.
Atunci sa cadem de comun acord ca suntem la fel. eu am o parere proasta despre voi si tu despre noi. si nu zice nu, in caz de ai uitat primul post facut de tine. dar cum am zis, eu cel putin in viata reala nu dau 2 bani pe credinta voastra, pe cand religiosii de cate ori m-au intrebat daca cred in dzeu, ce doare pa altul in ce cred eu sau daca cred nu stiu , dar ce pretentii am eu de la voi care nu puteti dormi noaptea ca 2 persoane de acelasi sex se saruta ( nu ma puteam abtine )
Ba chiar ca dai multi bani, din moment ce comentezi si jignesti crestinismul ori de cate ori ai ocazia. Chiar te cramponezi mult pe tema asta si vad ca te deranjam tare mult, dar nah... Tu esti oricum "mai bun" asa cum se vede si din modul de a aborda subiectul si de a.l discuta. Uneori vorbesti ca un adolescent...
Asta chiar a durut, sa fiu comparat cu un adolescent de o adolescenta . cat despre " bani" numai pot eu ca ma crezi sau nu. eu fata de "genul vostru" nu ma duc pe strada in intreb oamenii daca sunt atei, cum mi s.a intamplat acum cateva saptamani pe plaja cand eram cu prietena si vine unu si ne intreaba daca suntem religiosi. haios cum ai mai mult respect fata de religiosii aia vai mama lor decat atei, dar cum am zis mai sus faci parte din aia cu 6 fete. nu multe religioase adevarate am vazut pana acum. cum a fost ex, am stat peste 3 ani impreuna si niciodata nu a fost problema de credinta si rahaturi de genul si tu nici macar nu ai vorbii cu un ateu, si cica eu sunt ala cu idei preconcepute. chiarca numai continui ciao
Mereu vei gresi daca generalizezi.
Chiar nu ma pot abtine .dar auzi cine vorbeste ). eu cel putin nu zic "caut prietena dar sa fie doar atee ". deja o lungim prea mult
Va rog sa numai va certai, fiecare cu credinta lui sau fara credinta lui
Macar nu esti asa lud, accepti si o crestina, barem atata
Mda, fata de tine
Eu as alege man o atee sincer, dar nu nimeresc nici una, scuze ca ma bag in treaba voastra, a atee rationala, logica ca bunny
Hey, in lumea asta ori esti intr-o... 'parte/gasca/etc', ori in alta. Din moment ce nu il recunosti pe Dumnezeu, stim cine mai ramane.
Nu stiu cum sa spun altfel asa ca problema ta. numai mintile subdezovltate spun asta. se pare ca te-am catalogat bine, esti vai si amar in comparatie cu ex. se pare ca am avut ca iubita singura religioasa de treaba si inteligenta de varsta ei. pacat
O fata sta cu un baiat pentru combinatia dintre toate cele trei caracteristici: sa fie un om ok din punct de vedere al personalitatii, sa arate ok nu neaparat sa arate bine de pici pe spate, dar nici urat incat sa nu iti vina sa te uiti la el si sa aiba o situatie materiala decenta. Nici neaparat bogat, dar nici trantor sau cheltuitor.
Dupa cate observ majoritatea fetelor care au raspuns aici sunt cam de aceeasi parere.
Nu sunt potriviti pentru o relatie de lunga durata. In adolescenta da, vei vedea multe fete ca se duc dupa ei, dar mai tarziu nu sunt material de relatie. Pentru ca pe parcus s-ar putea sa iti aduca mai multe necazuri, decat fericire.
Ori eventual, pentru o aventura de noapte.
Insa, vei vedea ca majoritatea fetelor, cele mai mature si trecute de 20 de ani nu prea mai se inhama in relatii serioase cu baietii rai.
Mersi. Sper sa pot clarifica ceea ce am vrut sa zic.
Din punct de vedere al personalitatii, adica sa nu aiba anumite defecte duse la extrem. De exemplu, sa nu fie foarte lenes, gen sa aiba 30 de ani si sa stea trantor fara un loc de munca. Sa nu fie foarte egoist, foarte gelos sau foarte zgarcit. O relatie este formata din doua persoane. Daca un individ este numai pentru el, atunci nu este relatie. Sa fie un om pe care sa te poti baza, daca ai nevoie de el sau il rogi sa faca ceva sa poata sa fie acolo pentru tine, cand poate evident. Sa nu te lase de izbeliste. Sa nu aiba vicii, sa fie alcoolic, sa aiba probleme cu drogurile sau sa isi cheltuieasca banii pe jocurile de noroc. Si sa fie respectuos, mai ales cu partenera lui, pe care sa o trateze ca egala lui. Astfel de lucruri, care sunt aproape convinsa ca sunt cautate si de barbati la femei, atunci cand doresc o relatie de lunga durata.
Cat despre fizic, asa cum a spus cineva, sa para ca are grija de el. La fizic depinde de la fata la fata. Din punctul meu de vedere prefer sa fie un om cu o constitutie medie, nici prea gras, nici prea slab, nici prea mic, nici prea scund. Insa asta depinde de la fata la fata. Eu am o prietena pe care nu o deranjeaza tipii foarte slabi de exemplu. Si am o prietena care nu este deranjata de inaltimea baiatului si este impreuna cu un baiat un pic mai mic decat ea. Cele mai multe fete, ce-i drept, cauta baieti mai inalti. Insa cunosc cupluri in care partenerii sunt cam la aceeasi inaltime. Cand ma refer la faptul ca trebuie sa para ca are grija de el, ma refer ca sa aiba haine curate, sa fie calcate sau macar sa nu arate de parca le-a scos dintr-un morman de lucruri, sa nu miroasa evident, eventual sa poarte si un parfum ceva si eventual sa aiba unghiile curate. Stiu multe fete care se uita la unghiile barbatilor. Per total sa aiba un aspect ingrijit, insa sa nu para ca isi petrece 7 ore in oglinda.
Iar despre faptul ca sa nu fie nici bogat nici sarac, sa aiba un job stabil si un salariu stabil. Nu conteaza neaparat ce salariu are, insa trebuie sa arate ca se poate intretine singur, financiar vorbind, si ca este independent. Iar daca nu castiga foarte bine, trebuie sa para muncitor sau macar ambitios. De regula, fetele cand vor o relatie, vor o relatie de durata si vor sa investeasca timp in acea relatie. Cand vad un potential partener se imagineaza si peste ani cu el (desi nu o recunosc), iar daca vad ca tipul este un trantor si ca nu are ambitie nu vrea sa aiba senzatia ca ea va trebui sa il intretina pe el. Asa ca nu vor investi timp intr-un individ in care nu vad niciun potential, nu dupa varsta de 20 si ceva de ani.
Nu cred că vreo fată stă cu un băiat pentru corp. însă pentru bani, da. sunt multe cazuri.
"Nu cred că vreo fată stă cu un băiat pentru corp" buna asta
Făceam referire la relațiile serioase.
Te-ai indragosti de unu de 200 kg chiar daca e cel mai de treaba din lume? sa fim seriosi. conteaza si fizicul dar lumea in ziua de azi are impresia ca de zici asa te face fitos, dar una e sa zici ca "conteaaza si fizicul ( ceea ce e 100% adevarat ) si alta e sa te doar doar de fizic, si poate si bani lui/ei.
atatea relatii sunt care au impresia ca "fizicul nu conteaza" si stau impreuna ani de zile ( ma refer la persoane peste 20 de ani nu copii ) si se intreaba " de ce nu vrea sa facem "pasul urmator"".
Da, ai dreptate. eu mă refeream că nu țin relațiile în care tot ce contează e frumusețea. că dacă nu există înțelegere, sinceritate, iubire și alte lucruri care sunt mult mai importante, nu merge. nu știu după ce caracteristici poți să afirmi că un om e frumos. sincer, eu prima dată cunosc omul, și în momentul în care m-am îndrăgostit, crede-mă că mi se pare cel mai frumos om. dar fiecare cu părerea lui.
Majoritatea relaţiilor din ziua de azi îşi au fundamentul în cât de bună e situaţia materială, de aceea există şi relaţii unde diferenţa de vârstă e considerabilă, pur şi simplu nu pot să cred că o puştoaică s-ar putea îndrăgosti de unul care i-ar putea fi tată. Foarte, foarte multe profitoare în ziua de azi, nu poţi să schimbi cu ele câteva cuvinte că te şi întreabă de contul bancar şi ce model de maşină ai.
Pe mine mă interesează să fie inteligent, să ştie să se descurce în orice situaţie şi să fie mereu capabil să îşi depăşească condiţia (nu materială, mă refer să evolueze ca mentalitate). De asemenea, consider că trebuie să aibă şi puţină sensibilitate, că sincer m-ar deranja să treacă ignorant pe lângă tot ce îl înconjoară. În privinţa aspectului fizic, nu ştiu ce să zic, să nu fie gras
Din cate am vazut fetele sunt inebunite dupa baietii care arata bine din punct de vedere fizic, iar cele care il iubesc pentru sufletul lui sunt rare, parerea mea din ce am vazut pana acum.
Sunt curios si ar fi frumos sa isi dea cati mai multi cu parerea.
Cand ne intalnim prima data cu o persoana o evaluam in termenii dominantei, prieteniei si atractiei sexuale, desi uneori credem ca ne intereseaza mai mult alte lucruri (ex. banii, sufletul )acesti trei factori joaca un rol important in impresiile noastre despre alte persoane.Sa fim realisti daca nu suntem atrasi sexual(corpul) de o persoana, aceasta nu ne poate face sa ne indragostim de ea prin 'sufletul' ei.In legatura cu conditia materiala eu cred ca acolo unde exista interes material nu poate sa existe dragoste.La intrebarea ta, eu raspund ca depinde de fata respectiva ce interese si standarde are.
Ma..sincer...in zilele de azi cel mai mult pentru bani...Eu asta vad.Strict parerea mea.