| RAY a întrebat:

O fata oare sta cu un baiat pentru sufletul lui sau corpul lui sau pentru situatia materiala a lui sincer?
ps la intrebarea de mai jos nu avea sens faza cu materialismul pentru ca nici un baiat nu sta cu o fata pentru banii ei doar 1% din cazuri

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Mersi. happy Sper sa pot clarifica ceea ce am vrut sa zic.
Din punct de vedere al personalitatii, adica sa nu aiba anumite defecte duse la extrem. De exemplu, sa nu fie foarte lenes, gen sa aiba 30 de ani si sa stea trantor fara un loc de munca. Sa nu fie foarte egoist, foarte gelos sau foarte zgarcit. O relatie este formata din doua persoane. Daca un individ este numai pentru el, atunci nu este relatie. Sa fie un om pe care sa te poti baza, daca ai nevoie de el sau il rogi sa faca ceva sa poata sa fie acolo pentru tine, cand poate evident. Sa nu te lase de izbeliste. Sa nu aiba vicii, sa fie alcoolic, sa aiba probleme cu drogurile sau sa isi cheltuieasca banii pe jocurile de noroc. Si sa fie respectuos, mai ales cu partenera lui, pe care sa o trateze ca egala lui. Astfel de lucruri, care sunt aproape convinsa ca sunt cautate si de barbati la femei, atunci cand doresc o relatie de lunga durata.
Cat despre fizic, asa cum a spus cineva, sa para ca are grija de el. La fizic depinde de la fata la fata. Din punctul meu de vedere prefer sa fie un om cu o constitutie medie, nici prea gras, nici prea slab, nici prea mic, nici prea scund. Insa asta depinde de la fata la fata. Eu am o prietena pe care nu o deranjeaza tipii foarte slabi de exemplu. Si am o prietena care nu este deranjata de inaltimea baiatului si este impreuna cu un baiat un pic mai mic decat ea. Cele mai multe fete, ce-i drept, cauta baieti mai inalti. Insa cunosc cupluri in care partenerii sunt cam la aceeasi inaltime. Cand ma refer la faptul ca trebuie sa para ca are grija de el, ma refer ca sa aiba haine curate, sa fie calcate sau macar sa nu arate de parca le-a scos dintr-un morman de lucruri, sa nu miroasa evident, eventual sa poarte si un parfum ceva si eventual sa aiba unghiile curate. Stiu multe fete care se uita la unghiile barbatilor. Per total sa aiba un aspect ingrijit, insa sa nu para ca isi petrece 7 ore in oglinda.
Iar despre faptul ca sa nu fie nici bogat nici sarac, sa aiba un job stabil si un salariu stabil. Nu conteaza neaparat ce salariu are, insa trebuie sa arate ca se poate intretine singur, financiar vorbind, si ca este independent. Iar daca nu castiga foarte bine, trebuie sa para muncitor sau macar ambitios. De regula, fetele cand vor o relatie, vor o relatie de durata si vor sa investeasca timp in acea relatie. Cand vad un potential partener se imagineaza si peste ani cu el (desi nu o recunosc), iar daca vad ca tipul este un trantor si ca nu are ambitie nu vrea sa aiba senzatia ca ea va trebui sa il intretina pe el. Asa ca nu vor investi timp intr-un individ in care nu vad niciun potential, nu dupa varsta de 20 si ceva de ani.

55 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca are nevoie sa-i care cineva sacosele, mobila etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai indragosti de unu de 200 kg chiar daca e cel mai de treaba din lume? sa fim seriosi. conteaza si fizicul dar lumea in ziua de azi are impresia ca de zici asa te face fitos, dar una e sa zici ca "conteaaza si fizicul ( ceea ce e 100% adevarat ) si alta e sa te doar doar de fizic, si poate si bani lui/ei.

atatea relatii sunt care au impresia ca "fizicul nu conteaza" si stau impreuna ani de zile ( ma refer la persoane peste 20 de ani nu copii ) si se intreaba " de ce nu vrea sa facem "pasul urmator"".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayar):

Atunci sa cadem de comun acord ca suntem la fel. eu am o parere proasta despre voi si tu despre noi. si nu zice nu, in caz de ai uitat primul post facut de tine. dar cum am zis, eu cel putin in viata reala nu dau 2 bani pe credinta voastra, pe cand religiosii de cate ori m-au intrebat daca cred in dzeu, ce doare pa altul in ce cred eu sau daca cred nu stiu laughing, dar ce pretentii am eu de la voi care nu puteti dormi noaptea ca 2 persoane de acelasi sex se saruta ( nu ma puteam abtine )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ai dreptate. eu mă refeream că nu țin relațiile în care tot ce contează e frumusețea. că dacă nu există înțelegere, sinceritate, iubire și alte lucruri care sunt mult mai importante, nu merge. nu știu după ce caracteristici poți să afirmi că un om e frumos. sincer, eu prima dată cunosc omul, și în momentul în care m-am îndrăgostit, crede-mă că mi se pare cel mai frumos om. dar fiecare cu părerea lui.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba chiar ca dai multi bani, din moment ce comentezi si jignesti crestinismul ori de cate ori ai ocazia. Chiar te cramponezi mult pe tema asta si vad ca te deranjam tare mult, dar nah... Tu esti oricum "mai bun" big grin asa cum se vede si din modul de a aborda subiectul si de a.l discuta. Uneori vorbesti ca un adolescent...

anonim_4396

Asta chiar a durut, sa fiu comparat cu un adolescent de o adolescenta rolling on the floor. cat despre " bani" numai pot eu ca ma crezi sau nu. eu fata de "genul vostru" nu ma duc pe strada in intreb oamenii daca sunt atei, cum mi s.a intamplat acum cateva saptamani pe plaja cand eram cu prietena si vine unu si ne intreaba daca suntem religiosi. haios cum ai mai mult respect fata de religiosii aia vai mama lor decat atei, dar cum am zis mai sus faci parte din aia cu 6 fete. nu multe religioase adevarate am vazut pana acum. cum a fost ex, am stat peste 3 ani impreuna si niciodata nu a fost problema de credinta si rahaturi de genul si tu nici macar nu ai vorbii cu un ateu, si cica eu sunt ala cu idei preconcepute. chiarca numai continui ciao

Mereu vei gresi daca generalizezi.

anonim_4396

Chiar nu ma pot abtine laughing.dar auzi cine vorbeste rolling on the floor). eu cel putin nu zic "caut prietena dar sa fie doar atee ". deja o lungim prea mult

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Va rog sa numai va certai, fiecare cu credinta lui sau fara credinta lui

| RAY explică (pentru OoBunnyoO):

Ce inseamna un om ok din punct de vedere al personalitati? ce inseamna fizic? inaltime? ce inseamna nici bogat nici sarac? scuza-ma ca te deranjez dar vreau sa vad cum gandesti tu, imi place cum raspunzi foarte rational

Macar nu esti asa lud, accepti si o crestina, barem atatahee hee

anonim_4396

Mda, fata de tine don't tell anyone

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu as alege man o atee sincer, dar nu nimeresc nici una, scuze ca ma bag in treaba voastra, a atee rationala, logica ca bunny

Hey, in lumea asta ori esti intr-o... 'parte/gasca/etc', ori in alta. Din moment ce nu il recunosti pe Dumnezeu, stim cine mai ramane. big grin

anonim_4396

Nu stiu cum sa spun altfel asa ca problema ta. numai mintile subdezovltate spun asta. se pare ca te-am catalogat bine, esti vai si amar in comparatie cu ex. se pare ca am avut ca iubita singura religioasa de treaba si inteligenta de varsta ei. pacat

Ce parere ai despre badboys?

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt potriviti pentru o relatie de lunga durata. In adolescenta da, vei vedea multe fete ca se duc dupa ei, dar mai tarziu nu sunt material de relatie. Pentru ca pe parcus s-ar putea sa iti aduca mai multe necazuri, decat fericire.
Ori eventual, pentru o aventura de noapte.
Insa, vei vedea ca majoritatea fetelor, cele mai mature si trecute de 20 de ani nu prea mai se inhama in relatii serioase cu baietii rai.

Tu meriti 2 funde

Mersi frumos. happy Insa nu sunt tocmai atee, sunt agnostica. tongue

Tu esti ca sora pentru mine, mai pastram legatura prin mesaje ok

Mersi. tongue

Sigur. happy

Eu sunt ateu agnostic, nu afirm ca nu exista zeii 100%

| Rebeca19 a răspuns:

Cand ne intalnim prima data cu o persoana o evaluam in termenii dominantei, prieteniei si atractiei sexuale, desi uneori credem ca ne intereseaza mai mult alte lucruri (ex. banii, sufletul )acesti trei factori joaca un rol important in impresiile noastre despre alte persoane.Sa fim realisti daca nu suntem atrasi sexual(corpul) de o persoana, aceasta nu ne poate face sa ne indragostim de ea prin 'sufletul' ei.In legatura cu conditia materiala eu cred ca acolo unde exista interes material nu poate sa existe dragoste.La intrebarea ta, eu raspund ca depinde de fata respectiva ce interese si standarde are.

| DomnulKat a răspuns:

Pentru avere.