Ehhhhhh...voi baietii, cei atit de greu sa faci cunostinta cu o fata, spune-i si tu un simplu ''buna'' si o sa vezi reactia ei. Incearca sa ii dai si cerere pe facebook, intreab-o ce face, cum o mai duce, nu fi si tu atit de timid, ia-ti inima in dinti si fa tu primul pas, nu astepta ca o fata sa faca primul pasa caci atunci nu isi va face impresii prea bune de tine. Sper ca te-am ajutat!
Da-l incolo de FB, cand se mai uita asa, du-te spre exemplu si spune-i pe un ton glumet: "scuza-ma te rog, am ceva pe fata?" Probabil va raspunde ca nu, tu spui ceva de genu: "ce m-am speriat, am vazut ca zambesti si credeam ca am ceva pe fata, apropos, numele meu este cutarica. Mai departe fi spontan si amuzant dar nu ridicol, foloseste-ti imaginatia. Si fara frica, nu te mananca nimeni... cred
Am vorbit,da cum nu am vazut-o pe autobuz sa vorbesc fata in fata,am vorbit totusi pe facebook,ea zis ca stie cine sunt ca eu ma tot uitam la ea mereu,nu am pomenit ca se uita ea la mine,nici nu am zis nimic de asta,eu nu o vedeam numai cand se uita ea la mine ca era cu spatele la mine,o zis ca nu e nimic ca ma uitam, da nah, is sigur ca se uita(nu i-am zis), numa ca acuma poate crede ca cine stie ce, oare mam inselat eu cumva?