| DrTrxTr115 a întrebat:

O fata se poarta frumos cu mine, vorbim foarte des, am numarul ei de telefon. Credeti ca ma place? happy
Fundaaa. happy

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

Toate sansele sunt de partea ta,mai mult ca probabil, prin gesturi poti sa-i dai de-n teles ca o placi si tu, o strange-re de mina intensa spune foarte multe, fara a deschide gura sa-i spui ce-a ce simti, o floare daruita pur si simpu..stiind ca nu este un evenimet special, plimbarile prin parc,, privirile in ochi care sunt mai intens, deasemeni sunt semne clare.Rezultatele la intrebarea ta nu vor intarzia sa apara.Succes!happy

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine vrei să acționeze în locul tău? Noi?
Invită fata la o plimbare, la o piesă de teatru, etc.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Cred ca da, te place, invita fata la un suc si vorbiti

| Gabica a răspuns:

Prea putine detalii...Toti baietii din clasa mea au numarul de telefon si vorbim infiecare pauza.Asta inseamna ca ii plac pe toti? Nu! Dar unul dintre ei imi place.Deci,cel mai simplu e sa o intrebi, intelegi?

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Ai numarul ei de telefon. De ce nu o inviti undeva sa vorbiti mai multe, sa va cunoasteti mai bine

| Dariusuu a răspuns:

Cred ca te place.

Cel mai bine ar fi sa o intrebi chiar tu. Acum ca are o parere buna despre tine, ati putea forma un cuplu dragut.

O seara placuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Scoate-o în oraş, mergi la mall cu ea.
Te pup!

| mariumarius a răspuns:

Probabil ca da.vb cu ea

| Roxyy16 a răspuns:

Asigura-te ca te place... poate incearca sa fie doar draguta. Presupun ca tu o placi...de ce nu vorbesti cu prietena ei cea mai buna? O poti intreba ce parere are fata x despre tine. Daca te place sa faci tu primul pas, e mai indicat sa iei tu initiativa. Spor happy