anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata se poate supara daca ea te place sau te iubeste si tu mergi pe strada cu ea si ii spui ce frumoasa e aia sau ce buna e aia. Mentionez ca eram prin parc si ea sa aranjat cum n-am mai vazut-o pan acum

Răspuns Câştigător
| aNgeLitoOqueviVeEneLinFierNomArIA a răspuns:

Poi tu ce crezi zaw no talking sigur s`a simtit jignita intr-un fel... nha pune`te in locul ei iesi cu ea tu fiind super si ea sa zica ethe ce bun e ala...adica nha...trebuia sa-i spui ei ca e frumoasa in ziua aia...sau pur si simplu sa taci...despre chestii din astea vbesti cu prietenii tai nu cu ea ca ethe ce buna e aia totusi...no talking data viitoare ia`ti scociu cu tinelaughing deci incearca s`o apreciezi...

14 răspunsuri:
| Instinkt a răspuns:

Nu man ideea era ca eu ma uitam dupa alte fete si i le aratam ei si ea era putin suparata eu nu-s cu ea

| www a răspuns:

Cand esti cu o fata care te place pe strada, nu e cel mai inteligent lucru pe care poti sa il faci( sa ii arati tipe bune). Nu cred ca ca s-a suparat, probabil ca era mahnita, afectata.

| liz23 a răspuns:

Daca ea s-a aranjat cum nu ai mai vazut-o... a facut asta sa te impresioneze.nu zic sa nu te uiti niciodata in dreapta sau stanga, dar cand vezi ca ea se face frumoasa pentru tine... abtine-te un pic in a complimenta pe altele si adreseaza-te ei. Probabil a simtit ca s-a aranjat iar tu ai observat mai mult pe cele din jur decat pe ea...cu o floare si spunandu-i ca pentru tine este mereu frumoasa.cred ca ai face un pas inainte.

| alessyca a răspuns:

Aoleu, mai omule s-a simtit super prostlaughing cum sa ii zici asta adica totusi e bine ca esti deschis si sincer dar nici in halul astatongue
pe bune eu cred ca faceam crize. si e normal ca ea dupa sa se aranjeze mult mai mult, adica sa-ti ataraga atentia, e ca si cum i-ai zis ca "e cazu; sa te aranjezi si tu pputin mai mult"
am o nelamurire sunteti impreuna? daca nu sunteti normal ca ea a incercat sa arate mai bine decat fetele de i le-ai dat tu exemplu sa-ti atarga si ea atentiabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti pun doar o singura intrebare! Daca tu ai fi cu prietena ta (gagica) prin oras...si ea ti-ar spune... uite cat de frumos este baiatul ala... ce bine arata cel care e cu el ect... Tu te-ai supara?

| Instinkt a răspuns:

Da dar nu-s cu ea e doar o prietenawinking

| gambler a răspuns:

Depinde de caracterul ei, dar daca continui cu acest gen de afirmatii sigur se supara, nu-i pica bine sa lauzi alte fete in fata ei, ar trebui sa procedezi altfel, daca tot vrei sa vorbesti de fetele dupa strada, de ex. "uite ce draguta e tipa aia, dar tot tu esti cea mai frumoasa" (si sa o si saruti), s-ar simti magulita daca te-ai comporta asa.

| cioko19 a răspuns:

Daca te place, e probabil sa se fi suparat.
Incearca si tu sa te abtini putin, daca vezi ca e suparata din cauza asta.Asa sunt fetele(majoritatea), mai sensibile.
Bafta.

| M.J. a răspuns:

Poi logic ca daca te iub sau te place s-a suparat...era geloasa si reactia ei ti-a dovedit asta.bine,tu nu ai nicio vina din moment ce intre voi nu este nic

| cipy a răspuns:

Sigur co sa se supere dar daca te iubeste cu adevarat va incerca sa ascunda asta. Vei si tu cu asa comentarii sa no pierzi ca mai tirziu o sa suferi tu!

| georgiana a răspuns:

. ochii vad, inima cere!rolling on the floor
. normal ca s-a simtit jignita! daca tu faci din asta un obicei nu e bine...

| dulcika a răspuns:

Eu cred ca fost putin mai mult geloasalaughing...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai fratimor cum stiu daca o fata ma place?