Poi tu ce crezi zaw sigur s`a simtit jignita intr-un fel... nha pune`te in locul ei iesi cu ea tu fiind super si ea sa zica ethe ce bun e ala...adica nha...trebuia sa-i spui ei ca e frumoasa in ziua aia...sau pur si simplu sa taci...despre chestii din astea vbesti cu prietenii tai nu cu ea ca ethe ce buna e aia totusi...
data viitoare ia`ti scociu cu tine
deci incearca s`o apreciezi...
Nu man ideea era ca eu ma uitam dupa alte fete si i le aratam ei si ea era putin suparata eu nu-s cu ea
Cand esti cu o fata care te place pe strada, nu e cel mai inteligent lucru pe care poti sa il faci( sa ii arati tipe bune). Nu cred ca ca s-a suparat, probabil ca era mahnita, afectata.
Daca ea s-a aranjat cum nu ai mai vazut-o... a facut asta sa te impresioneze.nu zic sa nu te uiti niciodata in dreapta sau stanga, dar cand vezi ca ea se face frumoasa pentru tine... abtine-te un pic in a complimenta pe altele si adreseaza-te ei. Probabil a simtit ca s-a aranjat iar tu ai observat mai mult pe cele din jur decat pe ea...cu o floare si spunandu-i ca pentru tine este mereu frumoasa.cred ca ai face un pas inainte.
Aoleu, mai omule s-a simtit super prost cum sa ii zici asta adica totusi e bine ca esti deschis si sincer dar nici in halul asta
pe bune eu cred ca faceam crize. si e normal ca ea dupa sa se aranjeze mult mai mult, adica sa-ti ataraga atentia, e ca si cum i-ai zis ca "e cazu; sa te aranjezi si tu pputin mai mult"
am o nelamurire sunteti impreuna? daca nu sunteti normal ca ea a incercat sa arate mai bine decat fetele de i le-ai dat tu exemplu sa-ti atarga si ea atentia
Depinde de caracterul ei, dar daca continui cu acest gen de afirmatii sigur se supara, nu-i pica bine sa lauzi alte fete in fata ei, ar trebui sa procedezi altfel, daca tot vrei sa vorbesti de fetele dupa strada, de ex. "uite ce draguta e tipa aia, dar tot tu esti cea mai frumoasa" (si sa o si saruti), s-ar simti magulita daca te-ai comporta asa.
Daca te place, e probabil sa se fi suparat.
Incearca si tu sa te abtini putin, daca vezi ca e suparata din cauza asta.Asa sunt fetele(majoritatea), mai sensibile.
Bafta.
Poi logic ca daca te iub sau te place s-a suparat...era geloasa si reactia ei ti-a dovedit asta.bine,tu nu ai nicio vina din moment ce intre voi nu este nic
Sigur co sa se supere dar daca te iubeste cu adevarat va incerca sa ascunda asta. Vei si tu cu asa comentarii sa no pierzi ca mai tirziu o sa suferi tu!
. ochii vad, inima cere!
. normal ca s-a simtit jignita! daca tu faci din asta un obicei nu e bine...