Da. Te duci la endocrinolog si ginecolog. Ti se vor face analize de sange, ecografii si in urma lor se va trage o concluzie, doar ca probabilitate. Sigur 100% nu iti va spune nimeni ca nu are cum, abia dupa ce vei incerca macar 1 an sa faci bebelus se va vedea daca chiar esti infertila sau nu.
Sfatul meu e sa nu te stresezi de pe acum ca nu are rost. Si fertila si infertila, un baiat ok te va iubi oricum
Buna.Eu cred ca intrebarea este alta: De ce si-ar pune o fata virgina problema infertilitatii? Asta o faci abia dupa ce iti incepi viata sexuala.
Virginitatea nu are treabă cu stabilirea faptului că poți face sau nu copii.
Ai nevoie de un consult ginecologic.
Infertilitatea este de foarte multe feluri si cu foarte multe cauze. Daca din cauza unei malformatii/ accident/ boala este necesara, de exemplu, o histerectomie (extirparea uterulu) e clar ca nu mai poate face copii si poate sa afle la varsta la care are loc interventia - sau cand ii spun patintii daca s-a intamplat cand ea era prea mica. Apoi sunt cauzele de natura hormonala care pot sa isi faca aparitia la pubertate, de exemplu daca nu are ciclu menstrual pana la varsta de 16 ani pot sa se discopere probleme care sa faca sarcina imposibila.
Deci da, o fata virgina poate sa stie ca este infertila
valiiistefania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: