Pai gusturile nu se discuta. Daca la parasit inseamna ca pe langa ca o are mica nici nu stie ce sa faca cu ea deci automat actul sexual care sincer conteaza intr-o relatie nu 100% dar conteaza destul e praf si nesatisfacator si atunci de ce sa stea sa il insele sau sa se chinuie nesimtinduse bine
Depinde de respectiva fata, nu putem sti noi cum va reactiona fiecare femeie din cele 3, 5 miliarde nu?
Pai desi o relatie nu se limiteaza la sex, sexul e important, daca nu ai gasit macar alt mod de-a o satisface, sau sa discutati despre eventuale solutii nu e ceva neasteptat gestul, mai ales daca tipa nu era asa implicata emotional. Nu stiu ce sa zic, marima nu o poti modifica, dar totusi incearca sa faci in asa fel incat femeia sa vrea sa si-o traga cu tine, foloseste-ti imaginatia.
Sexul este un element important intr-o relatie, atat pentru barbat cat si pentru femeie!
Iar daca cuculetul unui barbat este atat de mic, incat nu poate satisface o femeie, il sfatuiesc sa invete tehnici ajutatoare, cu care ar putea sasatisfaca o femeie, chiar si mai putin pretentioasa.
Din pacate, mama natura a fost mai putin darnica cu tine, facandu-te cu un penis mic, dar poate ca ai inteligenta mai mare si atunci... foloseste-ti imaginatia ca sa poti sa satisfaci o femeie (degetele, limba, jucariile sexuale, toate iti pot fii de ajutor, daca inveti cum sa le folosesti), facand o femeie sa vibreze in mainile tale.
Omule am zis ca eu o am mica? Am dat un exemplu si atat. Daca eu am pus intrebarea nu inseamna ca despre mine e vorba!
In 99.99% din cazuri, este vorba de taman cel care pune intrebarea, de aici si raspunsul direct, altfel ce sens avea sa intrebi, sau sa inventezi scenarii fara sens?!