| Betty18 a întrebat:

"O femeie fara forma este ca o pereche de pantaloni fara buzunare…nu stii unde sa-ti pui mainile" chiar asa este? chiar sufletul nu mai este important acum?

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Indiferent de forma sticlei,daca e plina cu venin n-o s-o vrea nimeni!
Si sa tii mainile in buzunare, marturiseste lipsa de educatie, inadaptabilitate si frustrare!happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Parfumul de calitate se tine in sticlute mici. Si otrava de calitate la fel.

| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si carui bun samaritean i-ar trebui respectiva otrava?

| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Nu conteaza! Lucrurile valoroase, la fel ca si cele letale, se tin in sticlute frumos cizelate. Adica eu raspund la intrebarea asta, si in ton cu raspunsul dumneavoastra: reclama e sufletul comertului, zilele astea.

| raspunz a răspuns:

E greu de spus, dar cred ca trebuie sa gasesti persoana potrivita. In ziua de astazi aspectul fizic a ajuns sa conteze prea mult. Relatile sunt bazate pe sex, nu pe dragoste, de asta nu conteaza prea mult personalitatea. Partea proasta este ca aceste relatii nu tin, nu au cum sa tina mult timp, se destrama usor. Daca vrei o relatie frumoasa, alege un barbat care sa te placa si pentru felul tau de a fi, nu numai pentru formele tale apetisante happy.

| raspunz a răspuns:

E greu de spus, dar cred ca trebuie sa gasesti persoana potrivita. In ziua de astazi aspectul fizic a ajuns sa conteze prea mult. Relatile sunt bazate pe sex, nu pe dragoste, de asta nu conteaza prea mult personalitatea. Partea proasta este ca aceste relatii nu tin, nu au cum sa tina mult timp, se destrama usor. Daca vrei o relatie frumoasa, alege un barbat care sa te placa si pentru felul tau de a fi, nu numai pentru formele tale apetisante happy

| CoquineNoire a răspuns:

Nu mai lua in serios tot ce zice 9gag.

| fabiola a răspuns:

Cu mainile faci tot timpul ceva, de ce ar sta in buzunare? Mai dezgustatoare e o persoana ce vorbeste cu tine, tinand mainile in buzunare decat una fara forme.Asta asa ca sa despic firul in patru! Iar sufletul nu se cauta cu privirea ca si formele!

| harciog a răspuns:

Cind reusesti sa "simti"orice logica isi va pierde esenta pentru tine.

| kamykaze88 a răspuns:

Se pare ca nu

| ReiVaN a răspuns:

Un mare clasic in viata a spus "ne doare in **** ca ai suflet noi nu f*tem stafii"
intelegi ironia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De-asta s-au inventat curelele late, tocurile inalte, sutienele cu bureti etc. Pana afli continutul stai gura-casca la ambalaj. Se pare ca ambalajele din ziua de azi au un sistem de ddeschidere mult mai usor. Nu prea mai reprezinta o provocare pentru cei care vor sa le desfaca asa ca...

| RaMyDeea a răspuns:

Cand iubesti coneaza ce crezi tu nu ce cred ceilalti din jur. Daca ai putea purta o discutie cu ea si ar avea o multime de alte atuuri nu cred ca ar fi atat de deranjant ca nu are forme. Poate nu are forme dar are un chip foarte dragut.