Degeaba o iubesti daca nu e atrasa de tine, in principiu disperati sexuali sunt detectati rapid, ce inseamna iubire pentru tine? multi o confundati cu atractia fizica
Da. Desi nu mereu. Unele femei sunt atat de fericite ca au gasit pe cineva care sa fie cu ele ca ajung sa confunde, din disperarea lor, dragostea cu orice gest. Si trec peste orice tip de comportament al barbatului ca "ma iubeste" desi ala numai iubire nu simte pentru ea.
O femeie cu greu isi poate da seama de ceva cand e vorba de iubire si sentimente inalte.
Daaaa, absoluut! Cand ii spui de exemplu ca o iubesti dar tu te uiti ca un nemancat la sanii ei si fundul ei... o iubesti maxim.
Nu e suficient să o iubești doar tu, trebuie să vină și din partea ei, sa aibă sentimente pentru tine si sa vezi daca te place sau nu. Dacă nu te place încearcă să nu o stresezi pentru ca vei deveni un obsedat din punctul ei de vedere. Dacă te place, inevitabil va fi bine!
Domnule banana zambitoare, eu am intrebat daca femeia are simtul de a detecta repede o persoana indragostita nu am intrebat sfaturi despre cucerirea femeii.
Daca e sa o luam invers, barbatii nu reusesc deloc sa si dea seama daca o fata e atrasa de ei, de cele mai multe ori fata se plictiseste tocmai din motivul, ca barbatul nu are acest al saselea simt.
Eu intrebam daca femeia poate mirosi imediat un baiat care o place, nu sa-mi dai sfaturi despre cum sa cuceresti o fata.O zi frumoasa!
Narfundo întreabă: