Da, cam 20% din femei prezinta in primele luni de sarcina (maxim pana in luna a patra) sangerari care imita menstruatia.
Da, exista riscul unui ciclul peste sarcina.Trebuie mers urgent la medic daca este asa.
Daca esti insarcinata nu poti avea menstruatie, cum a zis si brigaela iti poate curge un lichid de culoare roz sau maro inchis care de multe ori este confundat cu menstruatia. iti spun din propria experienta. fara suparare dar femeile care cred ca au menstruatie chia sunt naive (ca sa nu le jignesc). cel mai sigur este sa mergi la un medic pentru a-ti confirma sarcina, testele de sarcina nu au o probabiliate de 100% mai ales cele din tara.
Eu am inteles ca se poate... dar numai pana in luna a 4-a poate ca nu am dreptate
Da, cunosc un caz. pana la 5 luni nu a stiut ca este insarcinata, daca ai vreun dubiu vreodata cumpara un test de sarcina si inlatura-ti orice dubiu.vei fi mult mai linistita! succes
Sunt cazuri destul de rare, insa DA, este posibil sa ai menstruatie este sarcina pana in cea de-a 4 luna de sarcina. Sau poate fi vorba de o sarcina extrauterina sau daca stii ca esti insarcinata se poate sa ai probleme cu sarcina. Cel mai bine mergi la un gnecolog si acesta iti va spune ce si cum.
Sau poti citi asta pentru mai multe detalii http://www.copilul.ro/......a5650.html
Sper ca te-am ajutat! Succes! ByE bYe
Da bineinteles ca exista cilcu menstrual peste sarcina.La unele fete ciclul menstrual le vine pana la 4-5-7-9 luni de sarcina.Verisoara mea a avut cilu menstrual pe toata perioada sarcinii.
Da, dar sunt cazuri rare acestea.
Dar eu cunosc o verisoara a unei prietene care asa a patit.
Ea mi-a povestit.
Deci da, se poate.
angelina_1424 întreabă: