| Altintop a întrebat:

O femeie poate sa violeze un barbat prin forta fizica?

18 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Violul este considerat atunci cand are loc contactul sexual intre doua sau mai multe persoane cand una dintre acestea este fortata.

Deci da, o femeie poate viola un barbat, dar sa fim seriosi... arata-mi mie barbat care sa fie "violat" de o femeie si sa nu-i placa. laughing

| Angelsergiuboy a răspuns:

Depinde de femeie si de barbat

mda o sa zici ca ii prea scurt raspunsu si nu-mi dai funda

atunci hai sa-ti dau ceva mai lung
dar nu acum daca vrei zi-mi intr-un comentariu la raspuns.

| AtateaConditii a răspuns:

Da,am vazut o femeie care ingrijea batrani cu handicap care ii viola in repetate randuri pana a fost prinsa, sursa:Stiri-ProTv-de Andreea Esca.hee hee.

| Auslesse a răspuns:

Sub nici o forma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric,DA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai Alba ca Zapada daca s-ar fi enervat, cred ca ii dovedea pe toti 7 laughing
Da, exista chiar si o asociatie in USA, a barbatilor abuzati conjugal. Cauta pe net.

| Zabbyel a răspuns:

Deinde daca barbatul laughing are in jur de 30-35 kg si femela peste 100 rolling on the floorrolling on the floor da poate 100% îl ridica si pe tavan rolling on the floor)) dar sun foarte rare astfel de cazuri... daca aş vedea unu-l aş innebuni
de râs rolling on the floor))))))doamne

| AlbertSeby a răspuns (pentru Zabbyel):

Poate doar in cazul asta

| Sorinacio a răspuns:

Buna astalaughing

| sniper2998 a răspuns:

Ma ofer cu placere daca ai intentia de a violadevil daca desigur esti fatabig grin

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns:

Nu,dar se poate sa fie baieti veiolati de barbati, ca la biserica happy

| Lilll a răspuns:

Vrei sa violezi, aaa?smug

| Ionescu_Matei_1982 a răspuns:

Răspunsurile date sunt cel puțin superficiale. Da, o femeie poate viola un bărbat - viol însemnănd un raport sexual întreținut împotriva voinței victimei. Prin urmare o femeie poate lega un bărbat și să îi introducă diverse obiecte în anus, poate să îi facă sex oral cu forța, poate să își atingă vulva și clitorisul de penisul acestuia și în anumite condiții mai dificile dar nu total improbabile poate să aibă loc și o intromisiune forțată. În grup violul este mult mai simplu, respectiv 2 femei pot viola mult mai ușor un bărbat. Tot la viol intră și forțarea psihologică - dacă nu te culci cu mine te dau afară de la muncă sau dacă nu te culci cu mine o să spun că m-ai violat tu, etc. Din păcate viziunea societății legată de acest subiect este extrem de "îngustă" și astfel de cazuri - rare ce-i drept - sunt luate drept glume. Pentru cei care au răspuns că bărbaților le place violul le doresc să o pătească cu o femeie de peste 55 de ani, grasă bolnavă de candidoză - pentru un miros desăvârșit și infestată cu HIV; probabil că vor fi în culmea extazului. Iar la sfârșit să le introducă coada de mătură în anus...

| Annca1999 a răspuns:

Se poate, depinde ce fel de barbat este laughing si bineinteles de femeie happy