| LittleDrop a întrebat:

O incurajare, o melodie, ceva. orice. pentru ridicarea moralului stie cineva?

Multumesc. Funda!

Răspuns Câştigător
| fedot a răspuns:

Cel mai bine ar fi fost o imbratisare big hug dar sad
oricum, cred ca iti va fi bine, poate. desi nu sant convins.
>big grinbig grinbig grin

8 răspunsuri:
| Ðianna a răspuns:

Depinde ce gen de muzica asculti.Eu ascult hip`hop,imi ridica moralul,si nu numai,ma ajuta sa ma ridic dupa ce cad,ma face sa ma simt mai bine chiar si cand plang in hohote sad Nu prea te pot ajuta,doar o imbratisare big hug din partea mea, tot sprijinul moral, si.sa nu uiti ca esti inconjurata de prieteni happy te-am pupat, ai grija de tine love struck:X

| Whiff a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=fJXEerT4TCk
Nu stiu daca iti va ridica moralul, dar asta e melodia pe care o ascult eu in situatii de genu' asta :)

| oana_5984 a răspuns:

Daca e din cauza unui baiat Blaxy Girls - Da, daca esti sad Blank& Jones-Fallen sau Teasta -Sunt Dependenta/Un Inger Pierdut/ Pentru Ea/Viata Mea/Vei Ramane A Mea sau Fara Ea Nu Pot,da mai is multe altele faine de la el mie una imi plac toate piesele lui. poti incerca Nane- Without You sau Jennifer Lopez-On The Floor, Enrique Iglesias-Tonight,Blaxy Girls-Sar,Akcent-My Passion,Natalia Kills-Monster/Mirrors,Avril Lavigne-What The Hell, Sak Nole-Loka People, Roa-Ne Place ...in fine pe moment nu stiu altele... sper ca o s iti placa macar unabig grinlaughing baftawinking

| geani2001 a răspuns:

Nu uita tinem toti unul la altul.Cand cazi e o sansa sa te ridici mai sus.Asa ca mergem pana la capat.

| dayyy40 a răspuns:

Nwanda - Prost nu inseamna nebun feat. DOC (prod. Tecko Starr & High Jet)... o piesa care iti ridica moralul 100% si pus ca-i si Hip Hop..asta ascult si eu.

| NaNi23 a răspuns:

Ascult-o si pe asta "Just Close Your Eyes"-merita

Întrebări similare