| ellabella1 a întrebat:

O intirziere de 3 zile la ciclu.ar putea insemna ca sunt insarcinata?
greturi nu am.sau simptome

6 răspunsuri:
| ellabella1 explică:

Am uitat sa spun ca am folosit si prezervativul si din cite stiu nu s-a spart

| LycOS a răspuns:

Daca ai avut un contact neprotejat.sunt sanse. Dar poate ai racit, sau ai fost stresata si e o intarziere scurta... Fa un test daca este cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea depinde daca ai facut sex logic ca esti inarcinata doar asa poti ramane gravida

| Crisu_7532 a răspuns:

Pai, ai facut sex neprotejat in ultima vreme?
sa stii ca ciclul e posibil sa-ti mai intarzie, mai ales daca nu iti vine regulat. daca nu ai facut sex neprotejat in ultima vreme, faptul ca intarzie n-ar trebui sa te ingrijoreze. daca ai facut sex neprotejat si au trecut macar 2 saptamani de la contactul sexual, iti recomand sa-ti iei 2 teste de sarcina de la 2 firme diferite si sa le faci utilizand prima urina de dimineata.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nici n-ai avea cum sa ai simptome atat de repede. O intarziere de 3 zile poate insemna orice. Se accepta ca o dereglare de pana in 5 zile poate aparea pur si simplu (de la stres, oboseala, vreo viroza). De-abia dupa ce trec aceste 5 zile, daca menstruatia nu apare, incepi sa iei in calcul si o sarcina. Dupa ce trec 7 zile, deci intr-a opta, iti poti face si un test de sarcina din prima urina de dimineata.

| alexa23 a răspuns:

Ca sa stai mai linistita, iti poti face un test de sarcina. Sunt teste care se pot face din prima zi de intarziere a menstruatiei, in orice moment din zi si din noapte. Dar daca zici ca nu s-a rupt prezervativul...atunci eu zic sa stai linistita, 3 zile nu e chiar asa mult.