Sincer,tu de ce insisti sa te umpli singura de complexe?
Draga mea, nici o femeie NU E PERFECTA!
Nici macar cele din reclame sau din reviste, sunt prelucrate computerizat, modelele au o intreaga industrie in spate care le prezinta in cea mai placuta si estetica forma, ca sa atraga si sa aduca profitul urias pe care il aduc!
Sunt peste 3 miliarde de femei pe planeta asta si niciuna nu e multumita de infatisarea ei,daca ai reusi s-o faci sa-ti marturiseasca sincer!
Toate ar vrea sa fie Angelina Jolie sau Shakira,macar pentru o zi,se viseaza perfecte si nu realizeaza ca,de fapt,se inroleaza intr-o turma anonima,cu aceeasi marime la sutien,aceeasi lungime la picioare,aceleasi buze si aceeasi taietura a ochilor... uitand ca fiecare om e unic si irepetabil!
De ce tii sa-ti ascunzi si sa-ti inchizi frumusetea personala in niste tipare inventate de o industrie?
Sau,iubitul tau te vede doar ca pe o pereche de sani?
Pentru ca asta,chiar nu o cred!
Esti un spectacol intreg,draga mea si bine ar fi sa realizezi asta!
In fata goliciunii tale,ochii lui nu vor mai stii ce sa aleaga,picioare, coapse, talie, sani, posterior...va ameti complet!
Daca tu ai senzatia ca un barbat e capabil,dupa ce vede o femeie goala, sa poata descrie ce marime are la sani, te anunt ca esti informata foarte gresit!
Asa ca, lasa complexele acolo unde le e locul si nu ti le sadi in minte cu de-a sila!
Fii fericita ca iubesti si esti iubita si imparte-ti intimitatea libera de prejudecati si defecte inventate!
Iubeste-te si accepta-te cu mandrie, realizeaza ca esti unica!
Mi-a placut acest raspuns. Sper sa fi inteles ceva din ce i-ai scris.O zi buna sa ai.
Ce sa spun, daca nu va intelege ea are de pierdut, ani buni din viata.
Va realiza singura lucrul asta, undeva, dupa 30 de ani, numai ca nu va avea sansele de acum...
Multumesc, Darrio.
O zi buna si tie si spor.
Specific tineretului(copiilor de azi).Vor sa se maturizeze peste noapte.Dar inca nu stiu ce grea este viata de adult.Mai ales in vremurile pe care le traim.Pa.pa.Spor la raspunsuri folositoare.
Bine, bine, voi fi realista.
Le-ai dat alta impresie celor din jur pentru ca ai purtat push-up etc.
Nu iti poti lua un sutien de 90D cand tu ai 80B. Cat push-up-ul o fi avand in el, nu cred ca amplifica pe atat incat sa nu se vada aiurea. Deci in primul rand pus-up-ul ridica sanii nu ii face neaparat giga. Toate purtam, ca doar nu ne vom lua din ala sa iasa orice forma prin el. Numai ca cum spui tu, la unele femei nu prea se observa ca ii au "mari" oricum.
Treaba e ca nu e o tragedie. "Cat sa incapa intr-o mana"-asta inseamna ok, iti dai seama ca exista fete si femei care isi pun sutien doar ca sa nu se vada plat, pentru ca au A in cea mai mica marime la sutien.
Nu cred ca am sa inteleg vreodata obsesia barbatilor pentru sani care ne da noua femeilor impresia ca trebuie sa avem sanii mari ca sa fie ei multumiti. E o prostie.
Teoretic toata lumea vrea pe cineva frumos, o tipa cu forme, inalta etc. dar ghici ce... cand vrei o relatie nesuperficiala chiar nu conteaza cat de mari ai tzatzele. doar nu o sa iti zica sa te imbraci ca l-ai dezamgit. Hai sa fim seriosi...
Esti la liceu, fa cum crezi. Poarta push up mare, dar va veni un moment cand trebuie sa renunti la obiceiul de a vrea sa pari altfel, sa te accepti si expui exact asa cum esti. La o femeie cel mai sexi e atitudinea pe care o poarta in viata de zi cu zi.
http://dssmile.wordpress.com
Cine ar putea fi dezamăgit de aşa ceva (mai ales când iubeşte)?
http://i.imgur.com/hzUiB4U.png
Eşti un copil naiv şi indus în eroare, dacă ai impresia că sânii discreţi şi finuţi pot fi un handicap. Din contră, sunt foarte senzuali. "Superbi" nu e sinonim cu "mari". Iar dacă prietenul tău e de altă părere, ia-i o gonflabilă şi arată-i uşa.
Scapă de bureţi (în exces) şi simte-te bine în pielea ta. E chiar cool să nu te încadrezi în tiparele unei societăţi superficiale şi mediocre, de consum şi plastic.
Mie-mi plac soldurile, sotia mea are sanii mici si ei ii place asa, nu e un handicap, nici sa-i folosesti sa te speli pe spate cu ei nu e bine
Asa cum ai tu temerile tale poate si el are indoieli in ceea ce priveste sexualitatea lui, nu te mai gandii la asta, cand va fi momentul sa va descoperiti unul pe celalalt nu se va mai gandii nimeni la dimensiuni ci la cat de mult va iubiti
Sincer si mie imi plac sanii mari dar ce mai conteaza asta? Nu sanii conteaza intr-o relatie!
Push up-ul e o minciuna si folosindu-l, ii induci intentionat pe cei din jurul tau in eroare. Acum, problema ta e ca vei fi prinsa cu minciuna. E ca si cum un baiat ar merge cu o pereche de sosete in lenjerie... Pana si pe prietenul tau l-ai indus in eroare si nu e vina lui, din punctul lui de vedere s-a combinat cu o fata cu sanii mari. Acum, nu poate fi el invinovatit ca tu ii ai mici, pentru ca lui nu i s-a adus niciodata asta la cunostiinta, ba dimpotriva. Daca te iubea de la inceput stiind ca ai sani mici era cu totul altceva, el nu sta cu tine ci sta cu imaginea falsa pe care tu i-ai creat-o despre tine.
La ce fel de sugestii te astepti? Nu exista decat operatia estetica dar nu cred ca ai varsta necesara pentru asta. In rest ce sa zic, minciuna se plateste!
Dar ce ai vrea sa-ti spunem? daca el te iubeste pentru sani, atunci va fi dezamagit si daca numai asta conteaza, atunci iti cauti pe altul care sa te placa asa cum esti.
toti barbatii vor ca femeile sa aiba sani mari (nu stiu, cat o nectarina/o portocala, nu pepeni!). cu toate astea si una cu capsuni isi gaseste perechea care o place asa cum e (mult mai mult conteaza cum te porti cu partenerul, decat marimea sanilor tai!)
Sanii cat o nectarina sau o portocala gsesti ca sunt mari? inseamna ca tu duci lipsa, si tu si aia de a postat intrebarea sunteti niste complexate
Iar tu o ai mica. asa si?
cand voi fi eu complexata ca am sanii mici atunci tu ai sa fii de muuuult impotent.
daca tie iti plac bostanii nu esti decat un bostan si tu. mie mi se pare dezgustator sa vad cum ii plesnesc aleia venele prin pielea exagerat de intinsa a sanilor de zici ca acu explodeaza.
dar na, bunul gust nu se discuta. ce stii tu ce e un san frumos?
Chiar daca o am mica pot satisface orice femeie in afara de tine, un san este un san isteato, degeaba ai sani frumosi daca atunci cand deschizi gura pute. Pentru mine aspectul fizic conteaza doar 25% din ceea ce reprezinta o femeie, sa aiba cap si suflet, in rest... can-can
Ma uimeste cat de incuiat la minete poti fi incat sa consideri ca femeie e doar sani si prin urmare daca n-are marimea XXL femeia aia e anulata complet(in mintea ei). eu sunt muult mai mult decat 2 sani si cele care nu gandesc asa sunt rezultatul intalnirii cu o **** mica si lasata care nu poate sa se simta barbat decat daca isi subjuga femeia si a o umili in mod constant.
Ok, imi pare bine de cunostinta si sper ca pe viitor sa fim prieteni(virtuali) nu mai ma pun cu tine, azi, deoarece vad ca citesti in aiurea, unde vezi matale bre tanti ca am scris eu de sani xxl? Nu cumva ai fumat ceva expirat? Cat am deget la mana si limba in gura, he heeeeeee
Ma bucur ca ai precizat asta pentru doamnisoara noastra. in sfarsit esti si tu la subiect. daca asa faci si in pat... nu stiu cat de bine pot satisface o femeie in general.
eu nu caut nimic de la tine, eu am barbatul meu care isi face treaba f bine.
ps: minti de inghiata apele. hai sa fim seriosi, cand o agati nu o agati pentru suflet, ci pentru aspect, RAMAI cu ea pentru suflet si cap, dar asta e deja alta poveste.
Draga colega, am impreia ca deviezi, am adus eu in discutie vorba despre agatat? Uita-te in raspunsurile mele si daca vezi ca am unul in care sa bat apropo pentru a agata pe cineva il mananc, m-am prins eu ce-i cu tine Incerci sa fi ceea ce nu esti, adica rea, de ce faci asa ceva? Eu stiam ca femeile nesatisfacute de catre barbat sunt rele de musca, acum na, daca gresesc sa-mi fie cu iertare
Si eu am fost in aceiasi situatia,te inteleg perfect. El se asteapta sa ai niste sani destul de mari din ce se vede. Clar ca atunci cand o sa-ti dai jos sutienul va avea inevitabil o mica dezamagire,dar asta nu inseamna ca o sa se desparta de tine, te va accepta asa cum esti. E o situatia aiurea... orice ai face clar va fi surprins intr-un mod neplacut cand te vei dezbraca. Dar o sa se schimbe lucrurile cu timpul, cand te va cunoaste pe tine, cea adevarata, fara tona de push up.