| GeorGe_GeoGe_1987 a întrebat:

O întrebare am și eu. Sunt din braiala, am avut un bishon de de mic și l-am crescut pana la 2 ani juma pana când a dat mașină peste și el și ia rupt bazinul. am.fost de urgenta la un veterinar care era deschis și mi-a zis ca ce am.scris de bazin, a doua zi am fost la dct lui și i-am zis ce mi-a zis dct acela de bazin, la controlat a zis și el ca mine bineînțeles, mi-a zis ca o sa se facă bine în 2 3 luni cu niște medicamente date de el. Am stat 2 3 zile pe medicamente dar a 4 a zi mă suna mama sa mă duc sa îi fac o radiografie, zis și făcut, am făcut radiografia mai grav bazinul rupt și dubla fractura in laterale. Am innebunit când am auzit de operatie unde am facu radiografia, nu m-am lăsat ușor convins m-am.dus și la alt dct i-am aratat radiografia și mia zis operație bucurești. următoarea zi sun pe dct care mi-a facut radiografia sa îmi facă programare fiindcă avea ultima generație de echimpamente pentru operația catelului meu, am sunat mi-a zis da mă duc a 2 a zi la 10 zis și facut pentru a 2 a zi ajuns la el i-am cerut garanție ca dacă îi face operația sa îmi trăiască după, sa nu fie cv gen operație reușita pacient mort, a dat din cap mi-a zis sa ăst pe hol nici-o prb m-am dus pe hol mi-a zis ca nu se mai poate opera fiindcă nu ia ajuns plăcuțele pentru cățel și i-am zis ca aștept pana vin și cică numai ca numai vin plăcuțele dct idot e din Braila cel de la concordia. Am fost la un alt dct și i-am.dat radiografia mi-a zis bucurești atât te poate ajuta, zis și facut, în timp ce căutăm universitatea de medicina veterinara din bucurești mă suna mama în timpul acela ca găsise ea un nr pe internet de la.un dct din bucurești pe nume IUSTIN numai știu cum.Am sunat mia făcut programare, am ajuns în ziua de ora de, am.vb cu el ca doctor nu e bla bla bla mă puteți ajuta bibii îi arătasem radiografia, da til fac stas adică 100% ( astea cu stas sunt cuvintele lui ) eu când am auzit mă inveselisem la cât de trist eram, l-am lăsat pe bibii la el il. opereaza a 2 a zi, sun pe la.ora 3 doctor nu e Cum am mai zis Cum e bibii? Bibii e bine sanatos! Eu mai bucuros îmi dăduse lacrimile happy, a 3 a zi mă suna sa mă duc sa îl iau dar ce am zis sa îl mai las acolo sa fie sub observație mă duc a 5a zi, plec la ora 9 juma din Brăila a 5 a zi ajung acolo la 12 : 30 findca dct cur avea program de curve 12-8 seara. odată ajuns acolo sun la ușă îmi răspunde un asistent mi-a zis sa aștept, am așteptat cât am asteptat la un moment aud băiatul din Brăila mă ridic ies din sala de așteptare îl aduce pe bibii nicio reacție din partea lui ( când el când nu mă vedea dădea din coada 10 min mă refer lipsind din ochii lui când era el fără trauma ăsta ) eu cam supărat eram din cauza ăsta ca numai mă cunostea sau ca nu a dat din coada, chiar și inainte sa îl aduc la dct cur dădea din coada cu bazinul rupt. trecem peste și completeaza el acolo niște foi mi-a scos chitanță cu 1050 ron operația platesc cât a costat îl pun pe bibii în mașină și am plecat spre Brăila eu bibii și prt meu.binenteles cățelul plin de sânge, pisat și **** pe el din cauza unde îl tinea în cusca aia. odată ajuns acasă catelul a băut apa spălat un pic sa numai miroasă dar nu și mâncat era curios aici ca nu a mâncat carne ce îi place lui. După câte-va ore bibii a început sa facă spume la gura a inchilozat tot zici ca era impaiat am început sa plâng Decând a început sa tremure tot și după 10 min mi-a murit catelul de 2 ani jumătate. După ce dct a garantat 100% ca mi l face ca nou. În privința ăsta ce as putea face cu dct ăsta sa îl umilesc? Aștept răspunsuri Mulțumesc

1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Nimic. Trebuie să accepți că viața e uneori o cuRwă.
Și să nu mai crezi vreodată un medic care spune că el GARANTEAZĂ că o operație va fi 100% reușită. Există riscuri chiar și la o simplă extracție dentară, sau la operații relativ simple gen apendicectomie - darămite la ce avea bietul tău animăluț...
Plăngi, urlă, descarcă-te, dar mergi mai departe!