| oanasunshine a întrebat:

O intrebare aparent simpla: deci il plac, ma place dar nu ne marturisim sentimentele. Ce sa fac? Cum sa-i spun? (stie ca-l plac, dar nu de la mine).
P. S.: ne cunoastem.

5 răspunsuri:
| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
Fa tu primul pas. Poate ii este frica de vreun refuz din partea ta sau crede c-o sa-l eviti pe urma. Dai tu increderewinking

| Tuitiiii a răspuns:

Hei. Ahh. simplu :d. Ii spui pur si simplu. daca il cunosti in realitate te duci la el si ii spui : Hei X cf?:d vrei sa vi in parc dupa ore? si dupa in parc il iei si va plimbati. Nu face pe smechera, nu saluta toti tipii din parc, chiar daca ii cunosti. fi atenta la el si uita-te in ochii lui, nu te uita cat de frumosi sunt adidasii tai sau ai lui pentru un baiat contactul vizual inseamna ca te tine pe linia de plutirehappy. si dupa ii spui : auzi eu chiar te plac. nu stiu daca si tu simiti acelasi lucru dar. -iar dac el te place o sa te pupiceasca, sau sa iti impartaseasca sentimentele, daca nu o sa iti rada in fata.-.- -. big grin. Bafta!

| Lavinutzz a răspuns:

Si eu am cam aceeasi problema dar dupa parerea mea faza cu ''du-te si spune-i'' e o prostie adica nimeni nu se pune in locul nostru...e super aiurea sa faci tu primul pas dar cand te plictisesti de situatie faci lucruri pe care poti sa le regreti mai tarziu, in orice caz gandeste la rece, reflecteaza mult in priviinta a ce vrei sa faci e viata ta tu il cunosti mai bine si te cunosti si pe tine stii ce capacitati ai, raspunsul se afla undeva in mintea ta si tu, prin faptele tale si ale lui, trebuie sa-l descoperi. :*:*:*:* Ai grijawinking

| eluboy13 a răspuns:

Fa-l gelos, grabeste-l si sigur va reactiona cumva, in mod pozitiv parerea mea...Niciodata nu fa primul pas.
Iti dau exemplul meu...Au fost fete chiar frumoase care m-au placut, si nu le-am dat importanta, dar cand m-a respins cate una mai...Intelegeti voi, tot dupa ea umblam!

| Floricika2000 a răspuns:

Ei bine du-te la el si vorbiti.Stati mai mult impreuna si asa daca stati mai mult timp impreuna o sa vedeti ca va puteti sentimentele mai usor. Daca stai mult timp cu o persoana (dar sa nu o inebunest laughing) ii poti spune aproape orice. Daca iti este de folos sfatul meu da-mi o fundita happy