Da am simtit pe propria piele si a fost ceva ce sper sa nu mai simt vreodata. aveam impresia ca nu voi mai gasi ceva care sa conteze pentru mine atat de mult, aveam impresia ca viata s-a oprit in clipa aceea si eu ii simteam numai gustul amar. nu vedeam nimic in fata, tot ce faceam era sa ma uit in urma si sa regret clipe. un lucru pe care la acel moment nu l-am realizat a fost ca viata mea nu urma sa se incheie cu acea etapa, ca inima mea nu va inceta sa bata dupa prezenta lui.atunci cand nu mai vedeam un viitor, nu ma mai imaginam peste ani si ani fiindca credeam ca odata cu durerea aceea voi disparea treptat fara ca cineva sa ma poata incalzi macar putin, atunci am reusit sa vad alte sperante si alte vise si asa am reusit incet incet sa ies din acea stare deplorabila in care m-a adus simpla lipsa a cuiva din viata mea...
Buna, sincer am fost intr-o astfel de situatie, am simtit ca mor si aveam o durere profunda in suflet, parca ma sufocam...
Da, dar fiind totusi si destul de cerebral, am ramas pe carare, ducandu-mi durerea lipsei in spate, ca si crucea, sau destinul!
O singura data. Dar mi-am revenit relativ usor pentru ca cineva mi-a intins o mana si nu am mai facut fite ca pana atunci si pur si simplu i-am urmat pasii
Da, dar daca privesti un sfarsit ca un nou inceput e mai interesant. good luck
Tzau
Da si o simt chiar si acum, fara sprijinul cuiva(mai ales al parintilor)e foarte greu sa depasesti momentele, e bine ca uneori sa asculti un sfat, o melodie sau ceva ca te poate ajuta sa depasesti cu mai multa usurinta greutatile vietii.Mai de mult ma simteam singura parca uitata de lume si am ascultat o data un barbat ce zicea si atunci mi-am dat seama ca de fapt eu nu sunt singura si nimeni nu este.Iti doresc Un An Nou Fericit si Multa Sanatate, Iubire si Fericire tie si Familiei Tale!
In fiecare zi cand nu imi vad iubita sau nu vorbesc macar un minut cu ea la telefon ca sa ii aud vocea.
Da, chiar misa intamplat de multe orifind sincera si acum simt lipsa cuiva.
anonim_4396 întreabă: