anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare care ma macina de vreo 4 ani laughing

O fata atunci cand trebuie sa se culce pentru prima data cu un baiat, trebuie sa foloseasca prezervativul? adica ma refer.prima data cand te penetreaza sau nu stiu cum sa zichee hee

Si inca o intrebarebig grin

Eu vorbeam cu chestiile astea cu o amica si mi-a povestit ceva in finehee hee ce inseamna sau sunt riscuri atunci cand baiatul incearca sa te penetreze etc adica in acel moment te simti uda atunci si dupa aceea si el este ud pe pantaloni? La aceasta intrebare nici prietena mea nu stie raspunsul si nu e sigura de ce inseamna acest lucru.Nu stie sigur daca mai este virgina sau nuhee hee adica a incercat baiatul insa ea nu prea vroia si a penetrat-o doar un pic, a durut-o un pic insa dupa aceea imediat el s-a oprit si nu i-a curs sange ea mai este virgina in aceasta situatie?

Noi vorbim despre orice suntem deschide si de aceea va intreb pe voi ce o macina si pe ea si pe minehee hee

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Wow! Cate intrebari! laughing
In primul rand, de fiecare data cand faci sex trebuie obligatoriu sa folosesti un prezervativ, nu conteaza daca este pentru prima oara sau pentru a zecea. Eventual, roga-l pe prietenul tau sa cumpere unul, asa vei fi mai putin jenata (din moment ce e prima data pentru tine).
Doi. Atunci cand o femeie se excita, vaginul ei se umezeste, dar nu-ti imagina ca vei uda totul din jurul tau. laughing La fel se intampla si cu un baiat. Se elimina o secretie (lipiciosa, transparenta, ca un clei), dar nici el nu va ajunge chiar sa-si ude pantalonii (doar daca sunt facuti di hartie igienica). laughing
Iar in ceea ce o priveste pe prietena ta, sunt sanse mari sa mai fie virgina. Dar va putea sa afle cu siguranta doar la un genicolog. Pana la urma nu este asa de important daca mai este virgina sau nu, parerea mea.
Bafta, fetelor!winking Insa nu va grabiti sa incepeti viata sexuala, asteptati macar pana la 16-17 anisori, daca pana la 18 nu se poate.winking

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dezvirginarea este mai putin dureroasa pentru femeie daca se foloseste prezervativ. Majoritatea barbatilor insa isi conving partenera sa renunte la el, fiindca pentru ei e mai placut fara prezervativ si nu prea le pasa cum e mai putin dureros pentru ea (pe principiul: ei, te doare un pic si-ti trece, dar sa ne gandim mai bine la placerea mea). In plus, riscul de sarcina e maxim la dezvirginare, ca si riscul de infectii (daca cei doi nu si-au facut analize complete).
Orice contact sexual, oricat de scurt, reprezinta pierderea virginitatii. Adica virgina e o femeie care indeplineste doua criterii: are himenul intact si nu a avut nici un contact sexual (oral, anal, vaginal, masturbare in cuplu). Asadar, prietena ta nu mai e virgina. E posibil ca himenul sa fie intact sau doar partial rupt, dar asta e doar un criteriu. Contact sexula a avut, chiar daca unul foarte scurt.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu mai e virgina!

Trebuie sa foloseasca prezervativul pana va dori un bebe!

| lays a răspuns:

Evident ca trebuie sa folosesti prezervativ, asta daca nu vrei sa-ti rezervi toata viata cresterii unui copil.ai mare grija! partea a 2 a nu o inteleg prea bine. dar cred ca este virgina.

| candycarrie a răspuns:

Da, o fata cand se culca pentru prima oara cu un baiat e neaparat sa foloseasca o metoda contraceptiva, deoarece si prima oara cand o faci, si a zecea oara, exista aceleasi riscuri.acuma fix prima penetrare nu stiu cat poate fi de riscanta, dar exista ejacuarea precoce sau in timpul actului sexual baiatul, cum ai zis tu"se umezeste" si prin lichidul acela pot exista si spermatozoizi, deci nu e de jucat cu chestia asta:-s La faza cu virgina sau nu e ft greu de pronuntat asa din spuse, deoarece himenul unei fete poate fi foarte elastic, sau se poate afla mai adanc sau nu.depinde de fata.Si nu e neaparat la o fata sa ii curga sange cand se dezvirgineaza, desi marea majoritate sangereaza, sunt sanse sa nu. Posibil ca prietena ta sa nu mai fie virgina, ajunge o penetrare sa rupa himenul. daca chair vrea sa afle poate sa mearga la planning family, se fac controluri gratuite si ramane anonima, si poate primi si alte informatii big hug aveti grija

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recomandat ar fi ca si prima oara sa se foloseasca prezervativul, poti si fara, dar tot exista riscul unei sarcini nedorite+ca exist si posibilitatea sa i-ei boli cu transmitere sexuala.
Pai daca a penetrat-o doar putin nu asta conteaza, ci ca a penetrat-o, exista posibilitatea (destul de mare)sa nu mai fie virgina.Cand te referi la "uda"inseamna ca fara este excitata si baiatul la fel, in mod normal baiatul se excita primul, iar fata apoi, caci fetele se excita mai greu de obicei... iar uneori daca nu esti excitata destul de "bine" se poate ca durerea sa fie mai mare la penetrare!

Sper ca te-am lamurit!