Apai mai fanica. pentru unele, sexul inseamna satisfacerea unei nevoi... pentru altele, sexul inseamna oblicatie fata de partener... pentru altele, sexul inseamna dovada de iubire. Fiecare percepe sexul in felul ei
Pai eu sunt fata si am 16ani. Nu stiu unde ai vazut tu ca se lasa liniste. De fapt, depinde de fata, si de conceptia fiecareia. adica sa nu te astepti ca o virgina care decat s-a sarutat cu prietenul, sa spuna ceva despre sex. Sunt fete si fete. Dar majoritatea vorbesc despre asta cu prietenele bune, nu cu oricine. Adica nu le place sa expuna fantezii in fata baietilor, i general. Pentru mine, personal, nu e un subiect de care sa ma feresc. Adica, da, sunt virgina, dar nu mi-e rusine cu asta. Eu sunt de parere ca totul se intampla spontan, adica nu vreau sa o fac pe sfanta si sa jur ca nu fac nimic pana pe la 18-19ani. Sper ca te-am lamurit :*
PAi sexul e o conexsiune intre doua sexe opuse ce apropie o persoana mai mult de cealalta si daca sexul n-ar fi lasat de la Dumnezeu oameni(femeile)n-ar exista noi oameni (bebelusi) si mame insarcinate cam asta stiu majoritatea fetelor de 16-17 ani dar nu le poti intreba de asta pentru stii ele cred ca stiu da ele de fapt nici nu stiu ce e aia sex si cate boli provoaca poate ele tac din cauza rusinii sau poate ca le e frica ca poate gresii dar cred ca RUSINEA le doboara FUNDA?
Change întreabă: