Pai pentru baieti e speciala o fata care e virgina deoarece au ocazia ca ei sa fie primii cu care aceea fata va face dragoste/sex
O fata cu cap, o fata care nu isi 'vinde' virginitatea la primul vagabont, o fata virgina este o fata inteligenta!
O fata care nu e panarama si care e cuminte:X...inseamna ca nu face ''prostii''
cu primul baiat care ii iese in cale
Bafta!
Daca intilnesti o fata si pare deja ca a avut relatii si peste ceva timp afli ca nu e adevarat, intr-adevar e o fetita cuminte care isi asteapta printu, o privesti cu alti ochi? sau ramine totul asa cum este?
Ce gandire slaba poti avea...
Daca unei persoane ii place sexul nu inseamna ca este panarama.
Daca tie(sa presupunem) iti place sa joci tenis de camp nu inseamna ca iti place campul sau ca este nebun.
Nu mai critica oameni pentru ceea ce le place sa faca.
Fiecare suntem unici, avem placeri diferite.
Bine cum spui tu
Nu am criticat pe nimeni!
Sanatate!
Nu pentru ca daca ea te-a mintit inseamna ca i-a fost rusine de ceva anume( ca vei rade sau ceva de genu), si daca ti la ea nu conteaza ca e virgina sau nu ori ca avut relatii sau nu, inseamna ca daca ea tea ales pe tine sa ii fi iubit are incredere in tine
Eu sigur nu o voi certa ca nu m-i-a spus adevarul.
O fata care multi si-ar dori-o nu ca iubita doar sa o bage in pat. in viziunea mea o fata virgina e exact ca orice fata
Ba.Daca te f**ti nu inseamna ca esti c*rva si Daca esti virgina nu inseamna ca esti sfanta
anonim_4396 întreabă:
NoLife15 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: