| Vadik a întrebat:

O intrebare catre fete. Cum aratati unui baiat ca il simpatizati? Cum se poate de inteles asta? Ca e si normal o fata nu face primul pas dar da baiatului un indiciu. happy astept raspuns-urile voastre fetelor kiss

11 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Eu una nu cred ca as face nimic special, din frica unui refuz sau eu stiu.
l-as privi insistent in orice caz, nu ca as vrea dar nu m-as putea abtine.si cand as vedea ca se uita intorc capul.
daca as trece cu niste fete pe langa el, nu m-as apuca sa fac ca toate visele, sa ma maimutaresc, sa rad gomotos, ci as zambi usor.sau foarte probabil sa nici nu ma uit la el, de-abia apoi sa intorc capul(lasitate, stiu).
daca as fi in clasa cu el sau ma rog, sa avem acelasi anturaj, l-as aproba in tot ce zice cred, as rade cand zice ceva amuzant.

| Cryssy a răspuns:

Dar de ce sa nu faca primul pas? Sunt fata si mi se pare foarte ok daca as face eu primul pas. tongue

| SeNyS a răspuns:

Painu stiu... un schimb asa depriviri, un zambet discret.Vine de la sine cand iti place cinevabatting eyelashes

| Adinnutza a răspuns:

Nu stiu daca e atat de normal.Eu am intalnit cam numai baieti timizi si faceam eu primul pas.Eu daca imi place un baiat fac rost de id lui vorbesc cu el pe mess ii spun cine sunt ii cer o poza ii dau o poza cu mine si dupa mai multe seri in care bat apropuri cum ca l-as place ii si spun ca il plac si daca si el imi spune ca ma place si vad ca nu imi cere prietenia i-o cer euhappy

| s.m. a răspuns:

Pai, eu cel putin, ma uit mai intai insistent la respectivu, pana isi da seama ca ma uit la el, si ii captez atentia, si apoi incep sa-i zambesc, si nu neaparat discrethee hee ( stii, eu st zidia berbec, iti dai seama ca discretia nu e punctul meu fortehee hee ) si cam atat, apoi daca si lui ii place de mine incepe si el sa-mi zambeasca si se apropie de minehee hee si nah apoi totu merge de la sine

ceea ce am relatat mai sus am zis din experienta, de obicei in discoteca faceam asahee hee, si functiona :-d cool

| Saori a răspuns:

Nici mie nu mi se pare normal ca numai el sa faca primul pas. adica de obicei eu le dau cu portia: de vreo 2-3 ori il bag eu in seama, si dupa aia ajunge sa ma caute numai elrolling on the floor si la "cum i dau de inteles"thinking hmm. nu m-am gandit niciodata la asta.straight face nu stiu cum o fac. dar imi ieselaughing. de obicei il las pe el sa descopere si nu ii spun in fata ca il plac.thinking prelungesc suspansul cool. apoi ma plictisesclaughing. Sfarsit applause

| Nuski a răspuns:

Tu esti baiat si vrei sa vezi daca te place gagica aia " buna "? laughing
scuze daca am gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce e normal să nu facă primul pas? Mai există useri TPU din epoca de piatră?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il privesti in ochi si ii spui ca iti plac falangele lui. Fundita?

| Roberta_9419 a răspuns:

Eu intru un discutie cu el ma uit atenta la comportamentul lui si imi du seama daca e simpatic

| pupikdulshe_5448 a răspuns:

Deci pe mine chiar nu ma intereseaza chestiile d egenul acesta zii ce simti pentru ia si cu asta basta daca nu te place atunci macar ai incertcat deci chiar nu stiu ce sa zic si luchass ai dreptate nu sunt in anii 80! S-au tu te crezi pe acolo!?