In ziua de astazi nu prea mai gasesti asa ceva, te sustine eventual cand ai probleme dar se da la iubitul tau. eu una nu am incredere in nimeni.si imi este complicat sa am incredere si in prietenul meuok.am motivul meu. dar iti spun
nu te increde in nimeni. pur si simplu incearca tu sa dai impresia ca esti ea mai buna prietena a cuiva, si lasa persoana aia sa aiba incredere in tine. tu nu te adanci prea mult intr-o prietenie
ai grija de tine
funda?
Eu am o sigura prietena asa, ''adevarata''. Chiar daca suntem din orase diferite si ne vedem de 2-3 ori pe an, exista o conexiune intre noi care ne face sa ne simtim bine mereu una in preajma alteia.De exemplu, daca am nevoie sa vorbesc cu cineva, ea e mereu acolo sa ma asculte ore la telefon, sa imi dea sfaturi, indiferent de ora, mereu langa mine, desi, repet, vorbim si ne vedem rar.
Pentru mine, ea este o prietena adevarata!
Da. Exista, bineinteles. Dar cum lumea asta e [aproape] plina de falsitate, ignoranta si alea alea, putin mai sunt de incredere!
O prietenie adevarata nu se rezuma doar la 'linguseli' si alte stupizenii.
Totul are legatura.Trebuie dovedit lucrul asta [fara sa vrem].
Prin gesturi, fapte si cuvinte.
O persoana care mereu e alaturi de tine[zi sau noapte.(si)]
care te sprijina, te sfatuieste la orice ora, care te cunoaste si te accepta asa cum esti, care te apara ...pe acea persoana o poti considera prieten/a adevarata!
Merita tot respectul.
Eu cred ca exista. Exemplu prietena mea care ma sculta si nu m-a dezamagit niciodata.
Da! Exista:XEu am o prietena adevarata de un timp foarte indelungat, si mai exact 13 ani ea pentru mine este asemeni unei oglinzi care imi reflecta fizicul si moralul.Ma ajuta la greu, si imi este alaturi si la bucurii:XO iubesc! Mai rar persoane ca ea
kissulici!
Da, exista. Dar din pacate se gaseste greu, foarte greu.Pana sa ajungi la concluzia ca un amic iti este prieten adevarat trebuie sa treci prin multe alaturi de el si sa renunti la multe lucruri pentru el. Exista si situatiile in care cunosti pe cineva de putina vreme, dar ai impresia ca il stii de ani de zile si ca este un prieten adevarat.Prietenii adevarati exista pentru ca daca pana acum nu am fi avut asemea prieteni am fi fost cu totii la azilul de nebuni
Buna,
In lumea asta invidiasa si mincinoasa? NU! Prietenii adevaratii nu mai exista! Crede-ma ce iti spun. Din cate am trecut prin viata si fratii te pot trada.Deci...ce sa mai spun de la prieteni.
Ai grija de tine si nu avea incredere in nimeni!
Exista. pentru ca oamenii simt nevoia sa relationeze si sa-si exprime sentimentele. prietenii pentru asta sunt facuti.
pe mine prietenii adevarati ma simt intr-un minut, doar din priviri, daca am patit ceva.
Un prieten adevarat al intalnesti atunci cind ai o problema urgenta si iti sare in ajutor tocmai cind nu te astepti, iti este alaturi in cazurile in care ai nevoie urgenta de un sprijin, este in stare sa se lase pe el ca sa te ajute pe tine, cu o singura pretentie sa nu faca toate astea pentru un beneficiu de la tine ( ma refer la bani etc )
Mutubal întreabă: