Are gusturi bune si ii palac relatile pe durate mai lungi nu doar(sex,****)si cam atat
Buna! Un baiat normal, ca toti ceilalti. Baietii nu se caracterizeaza dupa cate iubite au avut inainte.
Baiatul acela...ar fi putut sa nu fi fost cu nici o fata. Dar ce conteaza? Ce conteaza daca a fost cu o fata, doua, trei sau niciuna?
Are o viata inainte, are timp si de asa ceva. Il consider...un om normal.
"a fost doar cu 2 fete "? Ce te-apuca fetito? E perfect normal, ar fi fost chiar daca ar fi avut doar o prietena.
Cum doamne fereste! E nebun! Nu se poate la 16 doar cu 2?! Vai, ce ''ne-cool'' e! (sarcasm)
Il consider un om perfect normal.
Hmmm pai ce sa zic.asta poate insemna mai multe lucruri:de exemplu poate insemna ca este un baiat timid, sau ca se indragosteste greu, sau ca ii este firica sa isi exprime sentimentele pentru o fata.sau pur si simplu nu pre l-au interesat fetele adica avea alte prioritati cum ar fi invatatul...sau nu stiu ce. fundita?
Ar trebui sal consideram cum
capsoman
idiot
fraier
sau dinpotriva
stabil
sensibil
etc...
Scumpa mea, BarbiiiGirl, daca nu a avut decat 2 iubite pana la 16 ani inseamna ca ori e mai sensibil ori nu vrea sa se grabeasca si sa isi faca sperante prea repede ca sa franga o inima sau sa-i fie franta inima.Sau poate nu e sigur pe el si nu vrea sa sufere.Mai bine putine iubite si bune decat multe si...(cred ca stii continuarea).Eu te pup si sper ca te-am ajutat!
Pa, Pa! si numai bine!
Mi se pare foarte dragut, inseamna ca nu se uita la toate... " tarfulitele " si ca ii plac relatiile mai lungi + de asta inseamna ca e serios si ca te poti baza pe el ca iubit sau prieten.