N avem de unde sa stim numarul fetelor singure de pe TPU ...trebuie facut un sondaj pe tema asta.
E o curiozitate. Și dacă se combina cineva... Perfect, tot înainte. Ai vreo problema? Nu te înțeleg. Ai vreo frustrare? Spune-mi te rog și poate am sa te pot ajuta.
Nu, nu am nicio problema sau frustrare Ai cam exagerat... E foarte bine ca vrei sa afli ceva nou, sa zic asa. Nu e cazul sa ma ajuti, stai linistit. Nu stiu de ce mi-ai luat in nume de rau raspunsul dar asta e.
Pai uită-te la răspunsul dat de tine, nu te supăra. Dar ai spus ca nu e ca și cum toate v-ați combina cu mine. E aiurea... Nu ma pot combina cu toate. Ce eu sunt Suleyman?)))
Din răspunsul tău reiese că și tu ești singura, poate de aici frustrarea ta de îmi dai un răspuns atât de aiurea și jignitor. Ar trebui sa te controlezi pe viitor. Sa nu mai judeci așa oameni.
Nu fii asa sigur ca sunt singura. Si in plus, chiar nu inteleg de ce te-ai suparat N-am spus nimic rau, cred ca nu ai cu cine te certa Keep calm
Exact
Uită-te la răspunsul tău dat aiurea. Eu nu ma cert niciodată, sunt un om moral nu un huligan. O seară frumoasă îți doresc.
Multumesc mult! O zi frumoasa!
Vezi sa nu te îndrăgostești de mine ))
Poti sta linistit in legatura cu asta
Treaba ta, eu sunt pentru tine și știi asta )))
Dragut din partea ta sa zici asta Dar asa, de curiozitate, cati ani ai?
Spune-mi tu prima )))
Nu mersi
Poți sa îmi spui vârsta ta, chiar dacă ești bătrână tot am sa vorbesc cu tine, promit ))))
Pai daca promiti... tot nu-ti spun
Bine Doamnă, îmi cer scuze pentru purtarea mea neadecvata cu bătrânii ))) Vedeți ca aveți mesaj în privat dar de la o vârstă cred ca toți uitam chestii ))))
Ti-am raspuns... Si putin respect, tinere
Nu am primit nimic mamaie dar știi ca tot tu ramai bunicuta mea preferata, chiar și cu ochelarii tai cei groși ca fundul de borcan tot te voi iubi mamaie )))))))))
Să îți declari iubirea pe TPU e puțin ciudat Chiar și pentru o mamaie
Bine, te urăsc ))
Nici asta Nu cred că vrei să superi o bătrânică