| Sawarekh a întrebat:

O intrebare despre actul sexual, stiu ca o sa sune amuzant.

Pana acum cu 2 tipe cu care am facut s*x, am auzit in actul sexual, un sunet de la ele ca si cum se caca( nu-mi vine altceva in cap, erau niste sunete ca si cum pocnea ceva )

Iar practic prima a 2-a tipa de la care am auzit asta, a spus'' cred ca o sa termin'' apoi peste 20 min s-a auzit acel sunet in cazul ei, dar nici una nu si-a dat drumu sau ceva de genul, adica nu era nici un lichid.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mirosea ceva ciudat prin aer? Daca da, era vreun fâs.

| dullcat a răspuns:

Incep sa cred ca si tu postezi la misto? laughing Sexul implica tot felul de sunete mai mult sau mai putin neplacute, mirosuri, lichide etc. nu e totul roz si parfum.Iar in realitate un procent infim de femei elibereaza acel lichid cand ajung la orgasm.Cred ca ai vazut prea multe filme xxx care ti-au distorsionat perceptia asupa sexului.

| Sawarekh explică (pentru dullcat):

Da-le incolo de filme, nu m-am mai uitat inca de cand eram in liceu laughing))
Pentru mine doar era un sunet nou acela, nu m-a deranjat absolut cu nimic, sunt doar curios de fel, doar nu voiai sa pun intrebarea asta pe un grup de sexologie sa ma fac de ras nu?

| Hyperion7 a răspuns:

Https://www.eva.ro/......36756.html
Citește și o să afli!

| LordCristobal a răspuns:

Ceea ce ai auzit tu se nimeste BĂȘİINA PIZDEI.Cand o fata fata e foarte excitatat in timpul actului sexual, vaginul se dilata si de la dilatatie se produc niste zgomote ciudate asemanatoare unui part.

| LaYeR a răspuns (pentru LordCristobal):

Ai muls oile azi?

| LordCristobal a răspuns (pentru LaYeR):

Am mai muls si capre si vaci.

| Ilovedinero a răspuns:

Sunt unele pozitii in care vaginul se deschide si intra aer, tu bagand penisul iese aerul.Incearca sa bagi toata mana intr-un pahar sa vezi ca sună.

| Sawarekh explică:

Intrebarea este: nu inteleg ce se intampla in momentul acela, de ce acele sunete?