| Naomikk_Nao_1993 a întrebat:

O intrebare despre sex
19.iul.2015
Am o intrebare.
Facusem sex cu iubitu meu fara prezervativ si cand am mers la baie era sange in wc mentionez era primu act sexual pe care la avut fara si ca eu eram prima fata. Iubitu meu mi-a spus ca il doare foarte tare capu cand impinge si nu am reusit sa facem fara si am continuat cu protetie dupa ce am terminat actu sexual sa dus la baie si dupa iubitu meu am mers eu si era sange in wc. De ce? Ia curs sange ptr ca era primu act sexual fara sau ptr ca trebuia sa i se rupa pielita aia pe care o au barbati? As dori un raspuns daca se poate. Dupa ce am facut fara din nou dar dupa cateva zile nu ia mai curs sange si reusisem sa facem pana la sfarsit.

5 răspunsuri:
| Maria_Iuliana_1993 a răspuns:

Era virgin laughing)

| Klandestin a răspuns:

Pai ati fost am2 virginii, tu dupa primul contact, ii ok sa faci o pauza de 2 saptamanii. Daca a putut sa te dezvirgineze.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Aproape sigur ca din cauza lipsei voastre de experienta, deoarece amandoi erati virgini, el nu a stiut cum sa procedeze pentru a reusi sa te excite suficient de intens incat vaginul tau sa se umezeasca suficient si din acest motiv penetrarea a fost foarte grea. Deoarece a lipsit lubrefierea si combinat cu lipsa lui de experienta in urma unei apasari mai accentuat, preputiul lui a fost suprasolicitat in momentul in care incerca sa ti-o bage in intregimea in vagin si din acest motiv i s-a rupt frenul (ata in termen popular) ceea ce a provocat o mica hemoragie considerata normala intro astfel de situatie.Acea leziune minuscula se cicatrizeaza si vindeca complet in 1-2 zile si din acest motiv nu a mai sangerat in momentul actelor sexuale ulterioare. Sfatul meu este ca in viitor sa incercati ca intotdeauna sa folositi un mijloc de protectie indiferent de tipul acestuia. Multa sanatate.

| Xpressurself a răspuns:

Dezvirginarea la baieti are loc dupa mai multe contacte sexuale pana se rupe "ata" de tot. si la baieti le curge putin sange si ii doare la inceput.
keep on going happy