Ești băiat și bocești pentru o fată? Serios, unde îți e demnitatea?
Oricum dacă ești la școală și nu ești în 1-4 ai maxim 14-15 ani, deși eu bănuiesc că ai 11-12 oricum găsește-ți naibii ecva imi deștept de făcut decât să umblii după tipa aia, căs unt destule tipe pe planetă, ce te impacientezi atâta, iubirea nu eixtsă, e doar atracție. Deci vezi-ți de școală dacă nu vrei să ajungi prin cine știe ce căcat de liceu că de iubit nu o iubești și nici ea pe tine, punct.
Mda la tine nu conteaza.Stii fata am senzatia ca nu stie ce e asta sa iubeasca, cand iubesti, iubesti o persoana (in caz de iubire in relatie) nu poti iubii 2 baieti.Una e cand esti atras de o persoana, si esti indragostita de aspectul ei fizic, alta cand il iubesti.Inainte de a-l iubii trebuie sa-l cunosti.Nu merita adica. daca spune ca te iubeste si pe tine si pe celalalt bla bla( e doar atrasa) si isi schimba prietenii ca pe ciorapi. cum spui tu (5-6) conteaza.Si ca te compara cu celalalt baiat nu e frumos.Ia-ti una cu capul pe umeri.asculta-ma daca va fi tot asa `ba dupa 1 ba dupa altul` tu vei avea de suferit, mai bine suferi acum pentru ca durerea mai tarziu va fi mult mai mare, cand te va lasa pentru `next`urmatorul. Ps da msg privat daca vrei sa vorbim despre asta. cu Id mess sau ceva. Bafta.
Acum daca vrei sa te mint ok eu te mint no problem
Stai si vezi raspuns ei si sa speram ca esti tu cel ales end of story happily ever after.
Dar daca vrei adevarul.
Yo tio zic pe aia Buna.
1. o relatie se face pentru ca ambele persoane vor ( daca tu accepti ca ea sa aleaga intre tine si x altii atunci n-ai repsect pentru tine )
2. tu se vede ca, chiar o iubesti, dar gandeste-te ca pentru ea poate fi o simpla joaca si in cazul asta daca nu ai metalitatea necesara o sa fii tu ala ranit la sfarsit.
3. Daca ea zice ca te iubeste... ea nu stiu ce ins a iubi ( iubirea nu e cv vrac sau cv share free ) nu e ceva la modu te iubesc si pe tine si pe X asa ceva nu exista ea te place si pe tine si pe X asta e cu totul altceva
4. tu gresesti in felul in care lucrurile merg acum ea poate face din tine tot ce vrea si asta e trist pentru tine
iti dau un exemplu simplu raspundeti tu singur la intrebarea asta si ai sa vezi dc gresesti
daca la tine ar veni 2 fete IDENTICE in orice aspect ( doua ca ea )
una ti-ar oferi dragostea ei pe tava ( cum faci tu acum pentru ea )
si cealalta te-ar lasa sa te lupti pentru ea.
Tu cu care din ele ai ramane? si dc ai ramane cu persoana respectiva? daca raspuns corect la intrebarea asta stii ce sa faci ca pe final tu sa fii ala care orice s-ar intampla sa iesi bine pe final.
cu astea fiind spuse iti urez succes
Nu merita sa stai cu ea.pur si simplu.Nu vezi ca umbla cu toti? Chiar daca te alege pe tine.tt in bataie de joc va fi.cautati o fata capabila sa te iubeasca!
Chiar asa! Ai ajuns sa plangi pentru o fata! Pana si eu nu plang dupa un baiat! IAr asta e normal pentru ca sunt fata!
Dar tuu?
Asa ai ajuns laure sa plangi dupa o fata? da`o naibii ca`s 1000 mai dragute pe lumea asta. lasa-te de hoinareli ca nu e ultima fata depe* pamant
Lau si eu am fix aceeasi poveste si stiu fix ce simti e groaznic adica te ia in brate te pupa si ea i cu altul eu incerc sa o uit dar nu pot si ma gandesc cum ar fi sa am o iubita dar na asta e un vis! oricum revenind la intrebarea ta incearca daca poti sa o uiti si incearca sa gasesti alta stiu ca e greu pardon foarte greu dar asta e viata si destinul pentru uni intr-o zi o sa gasesti o fata pe placul tau si o sa fi fericit aia as vrea sa se intample si mie dar om trai si om vedea! NOROC FRATE!
Mutubal întreabă: