| AdinaanidA a întrebat:

O intrebare doar pentru fete.
Considerati ca aspectul fizic e suficient pentru a va cupla cu un tip, sau chiar doar pentru o aventura de o noapte?

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intrebarea asta nu are valoare pentru mine!
Nu sunt genul sa ma cuplez cu cineva pentru aspectul fizic si in nici un caz pentru o aventura de o noapte.
Fizicul nu a primat niciodata in alegerea barbatului care sa-mi placa sau cu care sa fiu prietena.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

"Nu sunt genul sa ma cuplez cu cineva pentru aspectul fizic" La varsta ta cine naiba se mai uita la tine, sa fim seriosi.

| Shimozukushiki a răspuns (pentru anonim_4396):

Auuuuu

| HazelEyes77 a răspuns:

Aspectul fizic e suficient numai pentru one night stand nu pentru o eventuala relatie. Nu poti fi atat de superficial incat sa stai mult timp cu o persoana numai pentru fizicul ei e nevoie de mult mai mult.

| RAY a răspuns (pentru HazelEyes77):

Deci tu ai sta cu cineva fara de care nu simti nimic?

| AdinaanidA explică (pentru RAY):

Hei babygirl, ce cauti aici? Iar pui intrebari tendentioase?
Nu a spus fata asa ceva.

| RAY a răspuns (pentru AdinaanidA):

Hey honey eu am vazut ca a scris ca aspectul fizic nu conteaza ca cica esti superficial haaaaaaaa, de asta stati cu orele in oglinda ca nu va intereseaza cum arata-ti, fetelor de ce va mintiti

Iubire, stai in oglinda ca sa te aranjezi, eu fac asta si daca nu ies din casa. Tu nu te speli dimineata pe dinti? Sau doar cand ai intalnire?
Normal ca ne intereseaza cum aratam. Nu stiu de unde scoti chestiile astea si le reinterpretezi si le sucesti cand in mesajul fetei nu e scris asa ceva. Arata-mi intre ghilimele pasajul din care ai tras tu concluzia asta. Ca am impresia ca orice scrie cineva tu revii la obsesia ta.

Tu esti obsesia mea iubire, de doua zile

Ooofff... nu stiam ca creez pasiuni la modul asta.

Sa vi langa mine, hai ca facem spam aiurea, ne vedem in privat daca vrei iubire

| LoveSleep a răspuns (pentru AdinaanidA):

Te aranjezi și când te culci?

| AdinaanidA explică (pentru LoveSleep):

Nu. De ce as face asta?

| LoveSleep a răspuns (pentru AdinaanidA):

Pentru că ai zis că te aranjezi pentru tine.
Nu te aranjezi când te culci pentru că dormi, nu te vede nimeni.
Dacă o faci fără să ieși din casă, e pentru că ești obișnuită să te trezești și să te "aranjezi". Dacă ai fi singură pe pământ, nici măcar nu te-ai uita în oglindă.

| AdinaanidA explică (pentru LoveSleep):

Da mai, dar in sensul minim necesar atat cat sa-ti asiguri confortul. Nu-ti imagina ca ma apuc sa ma fardez daca stau in casa (de fapt n-o prea fac nici cand ies). Logic ca ideea e sa arati intr-un fel daca te vede cineva (nu conteaza daca e barbat sau femeie sau vecina de peste drum sau vanzatoarea de la butic) Dar asta nu inseamna ca permanent te aranjezi doar ca sa atragi barbatii, asa cum spune @Ray.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a ma cupla nu.Pentru o aventura de o noapte e suficient.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bărbat crezi că se gândeşte la câte conexiuni neuronale are aia căreia vrea să i-o tragă in lift?
Dacă ii scoală p#la, e perfecta.big grin

| Socke a răspuns:

Pentru o noapte e bine.pentru a ma cupla nu chiar, mai trebuie nitel umor, o vorba buna, un gest romantic.dar totusi conteaza aspectul fizic si el. am si eu standarde.

| Feelmeunderyourskin a răspuns:

Nu e suficient. Degeaba arata trăsnet daca e nesimțit, te minte și își bate joc de tine. Poate pentru o aventura de o noapte de care ești și tu conștientă că nu va mai fi nimic după, da, dar că relație, in nici un caz