Nu.Poate doar fetițele naive.Pentru că femeile mature au principii bine întemeiate după care se ghidează în viață.
Ai dat un răspuns înțelept. Felicitări! O seară plăcută! Sunt sigur că acest răspuns a influențat o bună parte din fetele care "trăiesc clipa".
Daca iubitul meu care ma respecta,iubeste,sprijina,intelege, are rabdare, imi ofera afectiune, este fidel, sincer....are bani aia nu ma deranjazaceia ce este foarte imposibil deci...
Ştii prea bine că sunt multe femei care se dau în vânt după bărbaţii bogați. Pe TPU nu prea văd sensul de a pune această întrebare, deoarece utilizatorii de aici sunt în mare parte copii şi adolescenţi, iar adulţii înscrişi cu siguranţă nu au o moralitate îndoielnică.
Nu, sincer pe mine nu ma atrage asta, poate sa aibă si o cărută pentru mine conteaza sa ma iubesca si sa imi fie fidel.
Exista multe tipuri de femei
Femei care deja se gandesc la copii si familie
Femei care au un iubit sunt indragostite si pentru moment e ok
Si femei care nu mai cred in iubire pentru ca au suferit prea mult si acum vor doar distractie
Deci femeile din cea dea 3 categorie ti-ar cheltui banii cu cea mai mare placere si s-ar distra cu tine fara nici un regret.
linarkfts întreabă: