Buna
Pai.in primul rand SFAT : Profita de aceste sentimente,nu stiu, parerea mea este ca.doar in adolescenta se pot intampla chestiile astea si mai incolo nu o sa se mai intample asa ceva si.nu stiu e frumos sa "schimbi"... iubitul,ma rog Cat mai putem .
Dar,altceva este si mai important decat asta, nu pune suflet la orice chestie facuta, spusa.de el pentru ca MULTI baieti stiu cum sa "prosteasca" o fata,daca vrei sa nu iti mai de'a papucii in primul rand nu pune suflet [o perioada, pana il mai cunosti] siii pentru a nu pune suflet nu te lasa usor! Fi o provocare pentru el, o mare greseala a fetelor.ma rog a prietenelor mele [din cate am observat] este ca ele depind de iubitii lor.
Trebuie sa stii sa zici si "nu" sa ai o masura, sa nu te lasi dusa de nas.
Nu stiu. poate crezi ca spun niste prostii dar chestiile ii starnesc pe partenerii pentru ca de obicei "Un baiat" cand isi propune ceva si nu reuseste nu renunta usor. Am patit'o de nenumarate ori
Nu ii da incredere chiar si prin EXCESUL de " :* :* :* " el capata incredere. Si odata ce capata incredere "i se falfaie" de tine ca sa zic asa .
Ce ti'am zis mai sus e un caz!
Un alt caz este acela al compatibilitatii.
Ce sa zic Poate [el] nu a gasit persoana potrivita in tine.
Asta nu e un motiv sa suferi.adica gandeste'te asa."atat timp cat el nu ma placea si nu ne intelegeam de ce sa sufar? Avea rost sa traim in minciuna? Daca el nu a apreciat iubirea mea la ce sa sufar?!"" Atata timp cat nu e iubire reciproca niciodata nu v'a merge.si chiar DACA v'a merge [caz rar] ceva mereu v'a fi cum nu trebuie.
Bun.si al treilea si ultimul caz Unul intalnit cel mai des.este acela de "o relatie sexuala" si in cazul asta nu te pot ajuta pentru ca tu sti.
Sper ca ti'am deschis putin ochi. poate nu. Dar in orice caz, adolescenta e cea mai frumoasa perioada
Invata sa te bucuri si de nereusite :-J Fac parte din viata ta la urma urmei.
Succes in dragoste, sa stii ca a suferii inseamna a avea suflet:*
Nu suferi numai tu. Probabil fiecare dintre noi sufera la un moment dat. Asa e viata.nu e facut numai din bune,e facuta si din rele. Gandeste`te ca esti pusa la incercare Si trebuie sa faci fata,indiferent de cat de greu iti este. La un moment dat ai sa inveti din toate chestiile astea,vei vedea. Incearca sa traiesti in prezent,nu in trecut. Nu te mai consuma aiurea pentru ca nu se merita. Fii optimista, si vei vedea ca va fi bine. Pentru fiecare exista cineva potrivit, la momentul potrivit
Dragostea este un lucru frumos dar strans legata de dragoste este suferinta.Nu e vina ta daca "primesti papucii". Intr-o zi vei intalni pe cineva care iti va impartasi sentimentele dar pana atunci vei trece cum toti am trecut prin aceste cicluri ale vietii,ne indragostim, ne despartim, suferim.Totul va fi bine.Mult noroc.
Incearca sa nu mai pui totul la suflet.da si tu papucii si toata lumea sufera din dragoste nu numai tu. timpul cvindeca ranile
Pai 1.nu doar tu suferi
2.incearca sa ii dai tu papucii
3.nu stiu, dar iti urez bafta in dragoste.
1. sunt multe alte persoane care sufera!
2. poate ai un minus ce nu-l observi.incearca cind primesti papucii sa intrebi care e motivul si sa-ti raspuns asa cum este caci nu te vei supara chiar daca va durea poate un pic
p.s. tu nu te indragostesti. tu doar te atasezi de persoana data si iti este greu sa te desparti.nu esti singura care pateste asta!
3. Pai asta reiese din motivul despartirii.
Mhm. Multe fete isi pun intrebarea asta.
si nu gasesc nici eu un raspuns
si eu m`am intrebat de multe ori ca de ce trebuie sa suferim [noi fetele] asa de mult.
si m`am gandit ca suntem mai sensibile decat baietii
baietii [unii ] ce zic "eh las, o las pe aia ca doar mai is fete"
adica vreau sa zic ca baietii neseriosi [majoritatea nu se implica foarte mult in chestia asta cu relatiile ei isi schimba iubitele ca pe sosete
pe cand fetele se implica mult.mult prea mult
si asta nu e bine pentru ca numai noi o sa avem de suferit.
sincer eu niciodata nu am auzit ca un baiat sa se planga ca o fata i`a dat papucii, sau sa sufere.
Pentru ca nu ai intalnit pana acum persoana potrivita care sa tina la tine, sa te iubeasca si sa te respecte sa nu te faca sa suferi. si eu trec prin aceeasi suferinta.