Depinde, depinde si iar depinde.
Sunt femei care fac sex din placere, altele fac doar ca sa il satisfaca pe partener.
Si nu, nu poti spune ca barbatii au placerea sexuala mai mare ca a femeilor, depinde de fiecare persoana in parte si cat de "bine" a fost realizat actul sexual.
Difera la un act sexual la altul.De multe ori femeia e mai multumita de multe ori barbatul.In general cand exista o si o relatie emotionala femeia pune pe primul loc satisfctia barbatului, asta nu inseamna ca ea nu se multumeste, doar ca nu e pe primul loc.Tocmai d-aia mai sunt si mimarile tot ca daietii sa se simta barbati.
Cand exul e doar sex atunci femeia cauta sa-si atinga ea scopul negandindu-se prea mult la el.
In general e o placere dubla.
Difera la un act sexual la altul.De multe ori femeia e mai multumita de multe ori barbatul.In general cand exista o si o relatie emotionala femeia pune pe primul loc satisfctia barbatului, asta nu inseamna ca ea nu se multumeste, doar ca nu e pe primul loc.Tocmai d-aia mai sunt si mimarile tot ca daietii sa se simta barbati.
Cand sexul e doar sex atunci femeia cauta sa-si atinga ea scopul negandindu-se prea mult la el.
In general e o placere dubla.
Amândoi doresc satisfacere. Însă, cum s-a zis și mai jos, bărbatul oricum ajunge la orgasm. Femeia...nu că se preface, ci își dorește oricum ca partenerul să se simtă bine. Dar când vine rândul bărbatului, el este „masculul" aici, și plăcerea lui se datorează și de cât de mulțumită este femeia la final.
Totul ține de parteneri, cât de important este actul sexual în acel moment, și fără egoism( haha).
Si femeia doreste sa fie satisfacuta- ma refer la cele deschise la minte. Din punctul meu de vedere nu are sens sa faci sex doar de dragul lui si cred ca este o bataie de joc la adresa propriei persoane si la adresa partenerului sa te prefaci ca iti place. Ar fi mai bine ca cele care se prefac sa recunoasca acest lucru, daca barbat cu care ele fac sex "vad" ca ele au orgasm va considera ca face bine ce face si nu va schimba nimic(ca doar femeii ii place, nuh?)...si atunci cum sa ajunga si ea sa simta placerea?
Omule, aici discutia e mai vasta si oarecum impartita pe varste.
Barbatul indiferent de varsta are 99.(9)% din cazuri placere, adica ejaculare. Vrei-nu-vrei, el ajunge acolo mai devreme(exces de laba sau probleme genitale) sau mai tarziu(relaxare, orale, experienta, non-egoism).
Femeia tanara la inceputul vietii sexuale(cu un partener dobitoc) e un pic straina de placere in majoritatea cazurilor. Pana isi invata punctele sensibile si pana invata sa aleaga pu Ia potrivita s-ar putea sa dureze ceva timp. Timp in care, pentru a nu-si dezamagi partenerul incearca sa faca si ea putina galagie doar asa sa ii bata si lui vecinii in teava si sa se simta potent.
Daca nu ar mima macar atat el ar crede ca ea e deja galeata si nu simte nimic, sau ar da in ea ca disperatu macar sa urle de durere daca nu de placere.
Frigidele care nu prea au orgasme sau le au extrem de greu sunt cele mai chinuite ca trebuie sa geama cu ritm sa nu se prinda el ca mimeaza desi el a scapat 2-3 timpi in diapazon.
Eu personal cred urmatoarele chestii cu tarie:
1. Nu esti femeie frigida, doar barbat grabit.
2. Orice femeie care doarme singura e pacatul unui barbat.
Depinde de fiecare in parte. Posibil ca femeile sa simta o placere mai mare decat barbatii.Dar ma indoiesc de faptul ca barbatii nu simt placere pentru ca mereu ajung la orgasm,pe cand femeile nu tot timpul au parte de acelasi lucru.
Da,unele se prefac,dar daca barbatul este putin inteligent si cunoaste o femeie, isi poate da usor seama de asta.
Daca o femeie nu si-ar da interesul ca partenerul ei sa fie multumit, cum crezi ca ar fi? Nasol.
Cred ca de ambele parti, fiecare are ca scop satisfacerea partenerului, asta in cazul in care iti pasa si de cel de langa tine si nu doar de tine.
Cred ca si ea isi doreste aceste momente.Bine mai sunt unele exceptii in care unele fac o "meserie" din asta, si acolo trebuie sa-ti joci bine rolul, dar nu intr-o relatie.
In general, un barbat isi poate da seama de intentiile femeii de langa el.
Ar trebui sa simti atunci cand cineva face ceva din iubire sau, doar din obligatie.
Femeile nu se prefac, sigur prefera sa renunte la relatie decat sa se prefaca. Si e normal ca femeia sa vrea sa faca pe baiatul de care e indragostita sa fie fericit
Eu unul cred ca felul in care percepem placerea difera de la individ la individ. Cea ce este sigur insa este ca sexul daca este facut cu pasiune(altfel nici nu ar trebui practicat ) si cu persoana pe care o poftesti (de asemenea cu altcineva nici nu ar trebui practicat) nu are cum sa nu fie placut pentru ambele parti, desigur asta doar in cazul in care vorbim despre oameni cu aceeasi experienta sexuala fara probleme de ordine fizica cum ar fi marimea ...sau frigiditatea la fete etc etc. deci vb de una bucata femeie capabila sa atinga orgasmul si una bucata barbat cu penisul functional in parametri normali eu zic ca este imposibil sa nu reusesti sa-i provoci placere femei daca nu ai tot felul de retineri si stii sa te calibrezi pe ea sa zic asa pe ritmul ei si pe cea ce vezi ca ii place, lasa deoparte pudismele, retinerile si complexele findca in pat acestea nu exista si fa-i tot ce vezi ca-i face placere indiferent cat de haios, comic sau ciudat ti sar parea ai sa vezi ca vei cunoaste o cu totul si cu totul alta persoana daca stii sa-i multumesti toate chichitele Ahhh uitasem ca aceasta ``noua persoana`` pe care o vei cunoaste.o sa iti placa mult mai mult decat cea anterioara findca culmea: si ea va face probabil tot ce-i sta in putere sa te duca in al 9-lea cer. Concluzia, daca ti se pare ca femeia cu care te culci se preface ca e multumita si de fapt nu e in loc sa te gandesti daca e sau nu multumita, treci la treaba si daca altfel nu merge ia-o ca pe o lista si incepe sa experimentezi cap coada tot ..asa elimini ce nu-i place si vezi la ce raspunde cu sunete si alte chestii placute auzului . Bafta
linarkfts întreabă: