| blackangel95 a întrebat:

O intrebare in special pentru baieti: Pt voi un sarut inseamna iubire? adica daca saruti o fata inseamna ca o iubesti? Voi ati saruta o fata chiar daca nu o iubiti sau o faceti ca sa va simptiti bine sau vreti doar sa experimentati? dau fundoiiii

Răspuns Câştigător
| A4DrIAn a răspuns:

Nu neaparat poate sa fie doar la un pariu sau ceva sau unii baieti vor sa se deea tarii in fata fostelor prietene ca un fel de razbunare si pe aia care o saruta doar o foloseste ca o arma incinsa.
In orice caz eu nu sunt asahappy
Fundoiiii?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un sarut nu e iubire, ci o simpla atingere de buze si miscari ale limbiilor. Eu nu am motiv ca sa sarut o fata daca nu o plac. Invata sa scrii (simtiti) fara (P).

| lolly a răspuns:

A iubii= consta si in a cunoaste persoana
Asta nu-mi place, acum doar 5 % de pe toata planeta mai stiu ce inseamna sa ibvesti cu adevarat.A iubii nu inseamna, a te indragosti, a fi atras de cineva, a fi cu cineva! Voi puneti status`uri si spuneti ca iubiti o persoana in catevz zile.Nu! Dragilor a iubii nu inseamna a place o persoana, inseamna sa ajungi sa o cunosti, si sa stii ce simti pentru ea, sa fi in stare sa faci foarte multe lucruri pentru acea persoana.Cautati pe net ce inseamna iubirea, nu stiu sa transpun prea bine in scris. Deci Un sarut nu inseamna iubire. (ps: sunt fata).