In nici un caz unui barbat experimentat din punct de vedere sexual care a intretinut deja contacte sexuale reale, nu i se putea intampla asa ceva. Cel mai probabil/in mod sigur si el este inca virgin si complet lipsit de experienta sexuala.
Ohhh. mersi. chiar ma intrebam ce tot avea. dar daca stia cat de cat isi dadea seama si ma intreba. el spunea ca nu stie ce se intampla cu el etc... oricum il inteleg ca e baiat si nu vrea sa spuna asta dar nici eu nu stiu cum sa deschid subiectul. da ok. stiu. e simplu. vorbeste cu el (cum spun multi si e ok, e corect).dar nu e atat de simplu mai ales in situatia asta. si daca il intreb direct oricum nu va recunoaste..si vreau sa ne mai dam o sansa totusi. Mersi mult pentru raspuns!
Dati-va sanse cate va fi nevoie
Halele maica sfanta pana la varsta asta fara sex? ai ratat cei mai frumosi ani din punct de vedere sexual de care puteai sa profiti pana te faceai galeata, nu vreau sa imi imaginez ce frigida esti
Halele maica sfanta. sunt persoane si persoane.dar nu toate au mintea deschisa..de aici si prejudecatile si complexele
O minte deschisa nu are prejudecati prin urmare nici complexe nu exista
Exact.dar cum am spus..sunt oameni si oameni.
Totul se invata parerea mea, o minte deschisa, curioasa va avea curajul sa recunosca ca mai are de invatat, sexul este important de asta e important sa cunoastem cat mai multe despre el
Este evident că ești matură din punct de vedere sexual, în general, la o vârstă de după 18 ani suntem. Indicat este să găsești persoana potrivită acum când este prima dată, probabil el nu este. Asta e doar o remarcă. Ar fi bine să vorbești cu el deschis despre ce s-a întâmplat. Sunteți oameni maturi.
Ce este atat de jenant in a vorbi cu partenerul tau? Din moment ce ajungeti la chestii intime consider ca discutia pe tema "sex" este mai mult decat importanta si lipsita de rusine.
Eu i-am tot spus ca nu sunt experimentata...etc... trebuia sa isi dea seama,,, o sa incerc sa vorbesc cu el dar este usor de zis si greu de facut . Mersi de raspuns!
Buna,
Poate nu e virgin, eu nu functionez cum trebuie cand fac switch de la BDSM, one stand-uri si night club la sexul in relatie stabila, dar iubitele mele nu au fost virgine si au avut tact.
Nu pare ca ati sarit in pat din prima no? tu nu ai avea probleme de acomodare de la o bucata de carne la o persoana pe care o vezi altfel.
Incearca sa il faci sa se simta comod si vorbeste cu el, daca nu stie toate variabile o sa il inhibi mai mult.
Bananacantareata87 întreabă: