| Elena1234456 a întrebat:

O intrebare legata de sexualitate pe care colegii mei au auzit-o la antena 1 si o tot repata:Ce inseamna felatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un sport complementar echitatiei(calariei).

21 răspunsuri:
| Elena1234456 explică:

Nare omul voie sa fie curios laughing?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu trebuia sa dati raspunsul la aceasta intrebare...si mai incolo va intrebati de ce apar tot felul de intrebari ciudate pe site... iar tu fetito nu mai fii curioasa si du-te la culcarewinking copiii mici dorm la ora asta nu stau pe site si pun intrebari care nu trebuiesc puse la varsta tawinking

| SweetCandy a răspuns:

Sexul oral facut barbatilorbig grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Unii ar spune ca e o ca o cina in 2: unul mananca, celalalt striga de bucurie - evident, daca masa e gustoasa!
Evident, depinde de perspectiva...

| daii a răspuns:

Felaţia este o practică sexuală care constă în stimularea penisului cu gura sau buzele.( sex oral )

by daiiwinking

| lola a răspuns:

Sex oral. Ei stiu ce inseamna? Sau doar le place cum suna?laughing

| RaluE a răspuns:

Sex oral happy

| cheloo74 a răspuns:

O sa rup eu pisica in doua si incerc sa explic. Felatie este atunci cand o femeie face sex oral unui barbat. Daca un barbat face unei femei, se numeste cunilingus.

Răspuns utilizator avertizat
| Psycho a răspuns:

Colegii tai au auzit asta cumva la "pariu ca stiu?"? doamne cata prostie in emisiunea aia. laughing am vazut si eu faza.
mai...inteleg ca esti prost.ca nu toti suntem mostenitorii lui einstein. da' macar stai acasa, ascunde-te.nu te duce la tv sa vada o tara intreaga cat de prost esti. rolling eyes ca si asa e plina televiziunea de dinaia.aia merg acolo sa faca intrecere la prostie. laughing
data viitoare cand auzi chestii de astea pe la scoala, cauta pe google ce inseamna.nu mai intreba aici, ca sunt care te iau la misto...
take care! (:

| costyn162 a răspuns:

Felatie=un proces de stimulare a organelor genitale

| fabogov a răspuns:

Felatia este un alt sens academic al "sexului oral". Consta in excitarea centrilor nervosi de la capatul penisului cu limba.
@narcis 13: Eu zic sa te joci tu cu o papuse si sa dai delete contului de pe TPU. Ea intreaba din nestiinta si tu o iei la baza.
Succes.(Nu la felatie!).

| night_crawler a răspuns:

Sonia ...cred ca esti prea mica pentru astfel de "procedeu"hee hee....asteapta sa mai cresti un pichappy

| titusfresj a răspuns:

Varianta romaneasca a americanului Blowjob. Pe romaneste felaţia este o practică sexuală care constă în stimularea penisului cu gura sau buzele.

| flysky a răspuns:

Sex oral. Acuma iti dai seama ce ai facut acum ceva timp in urma?

| b3bita a răspuns:

Cand ii faci sex oral barbatului.

| evilspoon a răspuns:

E un fel de pastila pe care o iei, si te simti bine, un fel de extasy. numai ca se vinde si la farmacii fara reteta. incearca la o farmacie de blocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felatia este sexul oral daca despre asta ai auzit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Felație = sex oral
Intră aici: www.seximus.ro
Pa, pa.

| narcis13 a răspuns:

Fetito, eu zic sa lasi prostiile si mai bine joaca-te cu o papusa sau uita-te la desene animate! E valabil si pentru colegii tai curiosi.

| Ionela_Otylya_1992 a răspuns:

Felatie= sex oral oferit barbatilor
Cuninlinctia= similar felatiei, dar efectuata la femei