Nu trebuia sa dati raspunsul la aceasta intrebare...si mai incolo va intrebati de ce apar tot felul de intrebari ciudate pe site... iar tu fetito nu mai fii curioasa si du-te la culcare copiii mici dorm la ora asta nu stau pe site si pun intrebari care nu trebuiesc puse la varsta ta
Unii ar spune ca e o ca o cina in 2: unul mananca, celalalt striga de bucurie - evident, daca masa e gustoasa!
Evident, depinde de perspectiva...
Felaţia este o practică sexuală care constă în stimularea penisului cu gura sau buzele.( sex oral )
by daii
O sa rup eu pisica in doua si incerc sa explic. Felatie este atunci cand o femeie face sex oral unui barbat. Daca un barbat face unei femei, se numeste cunilingus.
Colegii tai au auzit asta cumva la "pariu ca stiu?"? doamne cata prostie in emisiunea aia. am vazut si eu faza.
mai...inteleg ca esti prost.ca nu toti suntem mostenitorii lui einstein. da' macar stai acasa, ascunde-te.nu te duce la tv sa vada o tara intreaga cat de prost esti. ca si asa e plina televiziunea de dinaia.aia merg acolo sa faca intrecere la prostie.
data viitoare cand auzi chestii de astea pe la scoala, cauta pe google ce inseamna.nu mai intreba aici, ca sunt care te iau la misto...
take care! (:
Felatia este un alt sens academic al "sexului oral". Consta in excitarea centrilor nervosi de la capatul penisului cu limba.
@narcis 13: Eu zic sa te joci tu cu o papuse si sa dai delete contului de pe TPU. Ea intreaba din nestiinta si tu o iei la baza.
Succes.(Nu la felatie!).
Sonia ...cred ca esti prea mica pentru astfel de "procedeu"....asteapta sa mai cresti un pic
Varianta romaneasca a americanului Blowjob. Pe romaneste felaţia este o practică sexuală care constă în stimularea penisului cu gura sau buzele.
E un fel de pastila pe care o iei, si te simti bine, un fel de extasy. numai ca se vinde si la farmacii fara reteta. incearca la o farmacie de bloc
Fetito, eu zic sa lasi prostiile si mai bine joaca-te cu o papusa sau uita-te la desene animate! E valabil si pentru colegii tai curiosi.
Felatie= sex oral oferit barbatilor
Cuninlinctia= similar felatiei, dar efectuata la femei
Anaaaaaaaa întreabă: