Lichidul esminal nu prea are gust insa e lipicios.
PS. te ajut eu daca vrei sa stii cum e pe bune)
Da,cu intenție
Dar nu ştiu cât de serios va fi luată.E aşa rău să fii curios? Am citit undeva mai demult că gustul poate varia în funcție de ce mănâncă individul.Este adevărat? Şi ce gust poate avea? Dulce? Sărat? Amar? Fructele mele preferate sunt fructele de pădure (mure, zmeură, etc.).
Numai in urma incercarilor (repetate) efectuate, orice om isi poate da seama de ceea ce doreste sa stie sa constate ori sa invete. Asa ca nu poti face nimic altceva in afara de a incerca in mod direct si real, sa rogi mai multi prieteni sa-ti ofere mostre de sperma.
Are gust dulce e ca si cum ai bea sirop de mure, zmeura. Sau orice alt fruct care il consuma individul.
Hmm.m-aş mulțumi şi dacă ar răspunde câteva fete(şi băieți dacă e cazul) care au încercat, nu vreau să şi gust
Văd că răspunsurile sunt diferite.Tu zici ceva, iar altul a zis că nu prea are gust.Ce să mai cred?
Efectul fructelor dispare repede din lichidul seminal. Pentru ca se digera usor. In rest ramane un gust putin sarat de la restul mancarii.
Sperma ca si oricare alt lichid produs de organism are gustul a ceea ce ai mancat /ai baut, daca bei suc de portocale sperma va avea acel gust simplu
Da, este adevarat ce ai citit, ca in mare contează ce a consumat anterior dar sa nu iti imaginezi ca daca mănâncă piersica o sa aiba gust de hectar de piersici.
Se pare că este sălcie la gust.
Este foarte lipicioasa si gustul difera in general in functie de alimentatie!
Poti sa-l asemeni cumva cu albusul de ou.
Nu i rau deloc.
Da, este adevarat. Dar mai depinde si de varsta si daca este fumator sau nu. Unii spun ca daca fumeaza sperma este mai rea, dar eu consider ca nu: iubitul meu fumeaza. Este doar putin mai intepatoare la gust.
Este salcie, sarata si putin vascos-lipicioasa. Dar mie imi place mult. E buna pentru tratarea glicemiei.
Necunoscutu92 întreabă: