| suntZeu a întrebat:

O intrebare mai delicata... unde avem/n-avem voie sa ejaculam fetelor?

Surprindeti-ma...placut,neplacut cum simtiti

17 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Era o vorba... Daca accepta sa termini in... gura, te place. Daca inghite, te iubeste. laughing Dar cred ca cel mai fain pentru voi e in gura.

| Nucreeed a răspuns:

Nu le place sa ejaculezi in par.Nu vor sa li se strice parul...Nu vor sperma pe post de fixativ.Coafura trebuie sa reziste in orice circumstanta.rolling on the floor

| Vi003 a răspuns:

Fuga la toaleta si ea dupa tine, ca tot n-ai prezervativ! Faceti cateva ture de stadion ca sa fiti in forma!laughing

| MadalynaOke a răspuns:

Poti oriunde eu oricum tot pe tine te pun sa cureti lingand.

| AllePuffu a răspuns (pentru MadalynaOke):

La faza asta ai fost tarerolling on the floor

| AllePuffu a răspuns:

Nu l-as lasa pe iubitul meu sa ejaculeze in mine (asta in niciun caz), in gura sau pe fata (asta mi se pare cel mai scarbos). Asa cum spune si Infams, daca imi strica parul, il impusclaughing

| 22andreea22 a răspuns:

Daca ai o relatie foarte apropiata cu iubita/ iubitul in general e permis orice. nu stiu de restul dar mie personal nu mi-ar placea sa ejaculeze pe fata mea de exemplu, sau in par, in rest nu conteaza. presupun ca te referi la partile exterioare ale corpului sau in apropierea lui pentru ca in interiorul sau, evident este posibil si permisibil cu protectie desigur.

| suntZeu explică (pentru 22andreea22):

Cand am pus intrebarea nu ma refeream in ea ci in zonele de pe ea...tongue merci de raspuns

| 22andreea22 a răspuns (pentru suntZeu):

Da, ti-am raspuns la subiect doar ca am vazut ca nu ti s-a inteles intrebarea si am tinut sa precizez.hee hee

| chestiebah a răspuns:

Cu prietenul meu fac orice, cand ai o relatie cred ca orice se accepta...ador toate zonele..bine. nu in pat laughing In rest nu am probleme, si nici in mine ca nu vreau sa raman gravida..in gura e mai neplacut dar daca e a iubitului tau nu mai conteaza...

| chestiebah a răspuns:

Sa primesc ce? Aici era vorba de iubitul meu, tu nu te incadrezi din fericire pentru natiunelaughing

| BlockBuster90 a răspuns:

Cel mai bine e sa ejaculezi in prezervativ, desigur daca e o panarama si nu o intereseaza de o sarcina. poti si in ea. si pe fata, si in gura, si pe tatze. unde vrei u

| suntZeu explică (pentru BlockBuster90):

M-ai ajutat nespus de mult... miai aratat ca daca ejaculezi pe o fata ea e panarama, du-te frate de aici...

| Wehrmacht a răspuns (pentru suntZeu):

Nu...a spus ca daca e panarama te lasa sa ejaculezi unde vrei/nu ii pasa daca ramane insarcinata.Nu invers.

| NatashaaNat a răspuns:

Buna laughing, pai sigur nu cred ca vrei un copil si nici sa dai bani pe avort, deci ai putea in pat, in prezervativ, pe pe picior, pe burtica pana la sani. Pe fata nu prea is tipe la care sa le placa... Si in niciun caz pe par! laughing)

| suntZeu explică (pentru NatashaaNat):

La par nu ma gandeam...laughing sa ii fac freza, dar nici la picior, de unde moda asta?

Întrebări similare