Era o vorba... Daca accepta sa termini in... gura, te place. Daca inghite, te iubeste. Dar cred ca cel mai fain pentru voi e in gura.
Nu le place sa ejaculezi in par.Nu vor sa li se strice parul...Nu vor sperma pe post de fixativ.Coafura trebuie sa reziste in orice circumstanta.
Fuga la toaleta si ea dupa tine, ca tot n-ai prezervativ! Faceti cateva ture de stadion ca sa fiti in forma!
La faza asta ai fost tare
Nu l-as lasa pe iubitul meu sa ejaculeze in mine (asta in niciun caz), in gura sau pe fata (asta mi se pare cel mai scarbos). Asa cum spune si Infams, daca imi strica parul, il impusc
Daca ai o relatie foarte apropiata cu iubita/ iubitul in general e permis orice. nu stiu de restul dar mie personal nu mi-ar placea sa ejaculeze pe fata mea de exemplu, sau in par, in rest nu conteaza. presupun ca te referi la partile exterioare ale corpului sau in apropierea lui pentru ca in interiorul sau, evident este posibil si permisibil cu protectie desigur.
Cand am pus intrebarea nu ma refeream in ea ci in zonele de pe ea... merci de raspuns
Da, ti-am raspuns la subiect doar ca am vazut ca nu ti s-a inteles intrebarea si am tinut sa precizez.
Cu prietenul meu fac orice, cand ai o relatie cred ca orice se accepta...ador toate zonele..bine. nu in pat In rest nu am probleme, si nici in mine ca nu vreau sa raman gravida..in gura e mai neplacut dar daca e a iubitului tau nu mai conteaza...
Sa primesc ce? Aici era vorba de iubitul meu, tu nu te incadrezi din fericire pentru natiune
Cel mai bine e sa ejaculezi in prezervativ, desigur daca e o panarama si nu o intereseaza de o sarcina. poti si in ea. si pe fata, si in gura, si pe tatze. unde vrei u
M-ai ajutat nespus de mult... miai aratat ca daca ejaculezi pe o fata ea e panarama, du-te frate de aici...
Buna , pai sigur nu cred ca vrei un copil si nici sa dai bani pe avort, deci ai putea in pat, in prezervativ, pe pe picior, pe burtica pana la sani. Pe fata nu prea is tipe la care sa le placa... Si in niciun caz pe par! )
La par nu ma gandeam... sa ii fac freza, dar nici la picior, de unde moda asta?
anonim_4396 întreabă:
printz3sa întreabă:
anonim_4396 întreabă: