| AlexDK a întrebat:

O intrebare mai mult pentru fete... Ce va atrage cel mai mult la un baiat(pe langa aspect...)? ca daca se indragosteste de voi(nu-i bine ca va bateti joc de el)daca se poarta frumos(il luati de prost)daca e bun (iar nu-i bine.)
Ce alte lucruri pe langa aspect?!? ca ascpectu e primul (banuesic 99%)?!?!

Răspuns Câştigător
| Derye a răspuns:

Haha, majoritatea ziceti: aspectul nu conteaza, dar il refuzati pe vasile de la colt pe motivul "nu e destul de frumos pentru mine". Cand el a intrebat ce va atrage (pe langa aspect), nu a sugerat ca un baiat trebuie sa fie frumos...si atat, ci daca va atrage si altceva exceptand aspectul. Sa presupunem ca un baiat ar fi urat cu spume, dar ar stii cum sa se comporte cu o fata, ar fi amuzant, dragut, ar fi bun in pat, sa fie vorbaret si asa mai departe, BAG MANA IN FOC SI NU MA ARD ca nici nu v'ati uita la el. Faceti acum pe inocentele, dar in viata reala sunteti cu totul altele. Nu trebuie sa-mi dovediti mie prin vorba ca ma insel, ci sa va dovediti voua insiva ca ma insel. Sa dati o sansa pana si celui urat, ca vorbind cu un baiat nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat.

Acum, ca sa nu fiu off-topic, iti raspund ce ma atrage pe mine la o fata (dar, daca as fii fost fata, probabil m'ar atrage aceleasi lucruri si la baieti)

1) Aspectul fizic.

Nu vreau sa fie frumoasa, ci sa fie curata, ingrijita, cu unghiile taiate, fata curata, mainile curate, haine curate, sa stie sa se imbrace, ce frizura sa adopte, si cum reactioneaza fizic la vorbele mele (eu cand ii fac un compliment, un zambet macar astept).
2) Comunicarea si veselia (50-50%), sa comunice cu mine, sa fie deschisa la orice, atunci cand nu ii place ceva la mine, sa vina si sa-mi spuna si sa cautam o cale sa rezolvam, atunci cand are ceva pe suflet sa vina si sa-mi spuna, adica sa ne iubim si cu sufletul nu numai cu fizicul. Sa zburde de fericire, sa zambeasca, sa stie sa aprecieze pana si cele mai mici lucruri si sa ma aprecieze.
3) Increderea, sinceritatea si loialitatea.
Nu vreau sa tin langa mine o tarfa, ci vreau o fata pe care sa o iubesc, pentru ca eu NU INSEL! niciodata. Oricat de mari ar fi dorintele mele fizice, daca ea ma face fericit nu o insel. In cel mai rau caz, ma despart de ea inainte sa iau alta. Sa fie sincera cu mine, sa nu ma minta, sa nu aiba lucruri de ascuns, si sa aiba incredere in mine.

Totusi, imi place sa fie geloasa. Asta inseamna ca macar tine la mine, si imi place sa'i dovedesc ca nu are motive sa fie geloasa, pentru ca astfel se intareste si mai mult increderea ei in mine.

D:

16 răspunsuri:
| Anonima_9977 a răspuns:

Pai cred ca e important ca in preajma lui sa te faca sa te simti in sigurata...si sa stie cum sa se poarte cu tine...sa te faca sa te simti "cea mai cea"".

parerea meatongue

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Tie, probabil ti s-a intamplat ceea ce ai scris aici. Nu toate suntem la fel. Eu una, stiu sa apreciez si o persoana care se poarta frumos cu mine, si care se indragosteste de mine, si care este bun. Pentru mine, aspectul fizic conteaza 60%. Restul tine de caracter si fapte.

pa, pa.

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Asa e.la prima vedere conteaza si aspectul... dar daca spre exemplu e un baiat simpatic[sa nu fie nici uratbig grin] dar nu te atarage in mod extraordinar cu timpul incepi sa il cunosti si daca e baiat de treaba te poti indragosti de el. mie cel mai mult la un baiat imi place umorul... e primul lucru pe care il vreau de la prietenul meu.sa ma faca sa rad sh cred ca orice fata isi doreste asta.si sa fie comunicativ.sa nu astepte sa ii scot vorbele din gura cu clestele.

daca se indragosteste de noi ne batem joc? Nu e adevarat? Chiar asa masochiste ne crezi?laughing daca tinem la baiatul respectiv normal ca nu ne batem joc de el...de ce am face asta? Daca se indragosteste si eu nu simt nimic pentru el atunci e altceva. e problema lui asta.

si nu e nimic adv din ce spui... daca se poarta frumos nu il luam de prost.chiar ne place asta... ti se pare ca noi cautam vreunul care stie sa ne tortureze? No way! de unde ai scos astea?hee hee

nu e deloc adevarat.crede'ma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesti gresit.numi plk ca ne bagi pe toate fetele in akeeasi oala.pe mine una la un baiat ma intereseaza felu in care gandeste si sa fie sincer.eu nu mi bat joc de baieti, nu st genu, si nu cred ca st singura care gand ca me. daca te-ai certat cu o fata, sau ca... oi fi patit tu ar trebui sa stii ca nu toate fetele st la fel.si ai rabdare, ca o sa-ti dai sg seama de asta

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

La un baiat ma atrage inima lui, sentimentele lui, bunatatea si sinceritatea. Daca e bun cu mine este mult mai bine pentru ca nu vreau sa am un prieten rau cu mine pana ajunge sa ma bata.Si daca se indragosteste de mine nu'i nicio problema, poate si eu sunt indragostita de el big grin

O zi placuta!

| Daliana_8116 a răspuns:

Conteaza sentimentul fata de acea persoana. dragostea e o avalansa de sentimente happy.

| AlexDK explică:

Nu am zis ca toate fetele sunteti la fel...
fiecare e diferita in modul ei de a fi...
poate m-am exprimat eu mai prost. dar nu am vrut sa credeti ca toate sunt la fel... o parte din voi happy

| Annie_3559 a răspuns:

Sunt multe...si nu`i chair asa cum ai spus tu ca daca se poarta frumos il iau de prost din contra.La un baiat cel mai mult as aprecia sinceritatea si mi-as dori sa`mi acorde atentie sa-mi spuna ca ma iubeste, sa se poate frumos cu mine.Bineinteles eu acordandu-i aceleasi lucruri daca iubirea e reciproca.Cred ca, comunicarea e foarte improtanta sa ai ce vorbi cu el, sa nu fie prea timid, de asemenea simtul umorului.Restul vine pe parcurshappy. Iar pentru mine aspectul nu conteaza 99% ci lucrurile care le-am mentionat mai sus.happypapahappy

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Conteaza si aspectul, fie ca vorbim despre o fata, fie ca vorbim despre un baiat. Dar este important atat cat sa te simti ok alaturi de el, adica 40-45%. In rest important este caracterul, comportamentul.
Si nu sunt de acord cu ce spui tu.Adica mi s-a intamplat sa aflu ca diversi baieti s-au indragostit de mine. Mie nu imi placea de ei. Dar nu am ras, sau m-am batut joc pentru ca am incercat sa ma pun in locul lui si "ce tie nu iti place, altuia nu-i face!"
In plus, apreciez inzecit comportamentul frumos al unui baiat si nu abuzez de asta.
La un baiat conteza sa fie sincer, deschis, sa ai cu cine vorbi despre absoult orice si sa incerce intotdeauna sa inlature tristetea din privirea ta.

| ladygaga a răspuns:

Conteaza si aspectul fizic, dar atat de mult cat conteaza fizicul conteaza si personalitatea.

Daca se indragosteste de mine si eu de el, normal ca nu`mi bat joc si apreciez daca se poarta frumos cu mine, daca ma face sa rad, daca ne intlegem bine, e ok.

Dar daca mie nu`mi place de el e altceva.Nu e ca imi bat joc de el, poate asta intelegi voi, ca va respingem si va zicem sa ne lasati in pace si poate credeti ca va luam de prosti.

Sa fie comunicativ, sa aiba simtul umorului, amuzant, sa ne intelegem perfect pe scurt.
Nu sa trebuiasca sa-i scot eu cuvintele din gura cu clestele

| Noir a răspuns:

Pai...in primul rand trebuie sa fie o companie placuta, sa fie un bun ascultator, sa nu fie gelos si nu in ultimul rand sa stie sa sarute bine.laughing

| Denisa a răspuns:

Nu ma intereseaza atat de tare aspectu fizic. Mereu am zis: nu vreau un fotomodel langa mine. Vreau un baiat cu defecte si calitati. Daca se indragosteste de mine nu imi bat joc de el atata timp cat si eu il iubesc iar daca nu il iubesc pur si simplu nu va fi nici o relatie. Daca se poarta frumos cu mine nu il iau de prost, din contra:* iar daca e bun e chiar foarte bine. Pe mine ma cucereste un baiat cu umorul sau. Sa fie oricat de urat, daca are umor si are mereu glume in program si ma face sa zambesc chiar daca sunt trista, m-a cucerit. Altceva ce ma intereseaza e sa nu fie fals. Sa nu minta si sa fie sincer. Sa imi zica tot ce ii trece prin cap chiar daca e prostie. Si nu in ultimul rand, sa ma accepte si sa ma placa asa cum sunt:*

| Alleee18 a răspuns:

Conteaza aspectul la prima vedere. dar daca ajungi sa l cunosti cu adevarat sunt sigura ca te poti indragosti de el foarte usor.se mai intampla ca unele fete sa ia de prosti pe unii baieti dar o fac din prea multe libertate.bine nici sa stea ala cu parul pe tine dar nici sa ti accepte prea multeca ni se urca la cap. dar nu toate fetele sunt la fel. exista feluri diferite de a gandi. mie imi place ca un baiat sa aiba simtul umorului, sa tina la mine, si conteaza si gesturile marunte pe care le face...cum ar fi sa mearga cu tine de mana pe strada, sa te sarute de fata cu baietii din gasca, pentru ca am inteles ca tot mai putini fac asta.depinde de fata.nu judeca dupa aparente.

| anabelisa a răspuns:

Pentru mine, aspectul fizic conteaza doar 50%. Imi place sa fie inteligent, sa aiba simtul umorului, sa fie sincer si fidel.Degeaba poate fi frumos, daca n-are cultura generala.Cand o persoana ma place, nu-i raspund cu rautate.Sunt putin timida, dar ii spun cu mult calm, ca nu sunt interesata de el.

| m_3358 a răspuns:

Sincer.personalitatea lui, gesturile.thinking

gesturi mici[banale pentru unii, dar importante pentru mine

| ioana_7867 a răspuns:

Cine nu se uita la aspectul fizic prima data, sa ridice doua degete sus! Draga Alex, traim in secolul 21, unde aspectul fizic conteaza atat pentru fete cat si pentru baieti. Desigur, ca nu in proportie de 99%. Cine spune ca acesta nu are nicio importanta ori minte, ori e orb, ori no offence, e de pe vremea bunicii.Ideea e ca atunci cand iti place cineva, iti place si punct, chiar daca pana in acel moment ai fi putut jura ca nu e genul tau.Asa ca, nu incerca sa pari altceva(cerand raspunsuri de la fete, banuiesc ca ai vrea sa te schimbi) si fi tu! Fiecare din noi, e genul cuiva.