Orice ai spune tu, baiatul alege si fata hotaraste daca vrea sa fie cu el sau nu, iar daca se plac reciproc/dragoste la prima vedere/ totul vine de la sine, dar si atunci initiativa apartine fetei, doar ca-i da senzatia baiatului ca el a facut primul pas... el este masculul feroce. Ce zici, este asa sau nu? Eu zic ca - da.
Stai sa te previn, nu ai cum sa controlezi acest lucru, pentru ca esti prea aburit de noua iubire ce se infiripa in inima ta si de prima/noua ta cucerire, incerci sa te dai "rotund" si atunci problema cu initiativa trece neobservata.
Pentru ca vreau sa il las sa se simta barbat macar o data in viata lui. Oricum dupa aia nu mai ia nici o decizie.
Nu-i asa ca sunt o scumpica?
1.Nu este nicio intrebare...probabil ne-ai lasat pe noi sa ne strofocam creierii sa intelegem care ar fi intrebarea
2.Mai mereu fetele ii lasa pe baieti sa faca primul pas ptc "el e baiatul" si majoritatea fetelor nu sunt atat de sigure daca acel baiat simte ceea ce simte si ea... E bine ca baiatul sa faca primul pas, iar apoi va continua si fata...
Uite ca s-a mai spus.pentru ca logic.sau cel putin asa vad eu. voi trebuie sa faceti "pasul". dar nu tot timpul se intampla asa. !
Hei si nu e adevarata ultima afirmatie...nu vor ridica un deget...nu poate vor sa fie cucerite chit ca deja sunt... poate ca vor atentie mai multa.si nu vor sa faca pe disperatele...si crede-ma ca s-ar putea o fata dintr-asta sa ridice si degetele de la picioare pentru relatia lor!
E o prejudecata, care era considerata asa si acum 200 de ani. e o legenda urbana, care nu se verifica.de fapt, femeile fac primul pas.aratand prin priviri, gesturi etc, disponibilitate, dorinta, curiozitate. aceste semne barbatii le recunosc si. eventual, propun chestia cu mersul la cafea, sau altele gen. daca nu vad, inseamna ca ...se uita la alta, sau la altul, sau ...nu le pasa, doar daca nu-s bata de prosti, dar si aia gasesc pereche.(mai fac si urmasi)(ups!)
Ai dreptate, dar sti ca majoritatea baietilor adora sa vaneze, de aceea prefera sa faca ei primul pas.eu ca fata, doar pot sa-i dau de inteles ca ma intereseaza, dar daca baiatul e prea timid sa faca primul pas, atunci da, fata ar trebui sal abordeze...
A mai fost intrebarea asta, si de ce esti asa de frustrat pe tema asta? n-ai curaj tipule? daca nu a facut ea primul pas, nu inseamna ca pe parcurs o sa lase cocosul sa cante in casa.se schimba foaia.
Naya... stai linistit. n am avut eu parte de asa ceva... si chiar daca as avea nu m-as lasa prada ei... asa ca probabil ai fost tu... drept urmare ai scris faza cu cocosul. )) vaivai...
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: