Eu pentru prima oara am pipait-o pe prietena cand eram beat, nu simteam nimic, cred ca oricum am facut-o din greseala. Adica i-am pus mana pe san pentru ca imi urmam instinctele (sub influenta bauturii ), i-am desfacut si sutienul, am lasat-o deshamata Dar apoi cand eram treaz ce sa simt nu e mare chestiune, era ca si cum imi puneam mana mie pe sani (ea avand sanii mai mici). Intradevar daca prietena are sanii mai mari simti o excitatie, dar nu cum zice elena cu picaturi etc, averse de noroi cu zama de zacusca. De la a pune pana pe un san si a avea o usoara excitatie pana la ejaculare e cale lunga, poate pentru altii e mai putin da pentru mine e mult)
Mi-a placut intrebarea, esti tare
In primul rand, trebuie, sa aiba mult curaj, ca sa faca acest gest, iar fata in cauza sa accepte asa ceva, iar daca, totusi, se intampla, El are o erectie si chiar cateva picaturi in varf... sâc!
Ce d'zeu poti sa simti, avand in vedere ca e un san. E placut. Tu ce simti(ai simti) daca ai pipai un baiat pe "mandravela"? Sunt cam echivalenti(cel putin pentru mine) sanii si "pasarica".
JustYourLove întreabă:
Anonim519 întreabă: