Da-i ignore si nu o mai baga in seama.
si stai linistit. in viata o sa dea peste fel de fel de baieti care o s-o faca sa sufere cum te-a facut si ea pe tine sa suferi si atunci o sa-si aduca aminte de tine.
pe viitor nu mai pune suflet decat dupa ce cunosti persoana de langa tine cu adevarat si te asiguri ca iti merita dragostea si atentia. ai grija de tine
Cu cat te straduiesc mai mult sa o iuti o tii minte... uit-o de la sine, nu-ti spune vreau sa o uit pur si simplu incearca sa nu te mai gandesti la ea sau la chestii ce iti amintesc de ea... daca ar mai fi dorit ceva de la tine ma gandesc ca ar fi incercat macarsa zica pe mes sau pe strada ciao ce mai faci? dar din moment ce si-a pus status ca "unde nu mai e iubire nu mai e nimic de spus" eu cred ca e clar ca nu te mai iubeste si stie ca nu poate sa mai continue relatia ca n-ar avea rost. Fa alte chestii, gaseste-ti alte hobiuri care sa-ti ocupe timpul si o s-o uiti.
Incearca sa nu te mai gandesti la ea. si data viitoare nu mai pune suflet pana nu cunosti persoana de langa tine:*
Eu cred ca totush tea iubit cit de putin! Sunt mai mult ca sigura ca mindriea ei o facea sa fie asa! isi pune statusuri de acestea doar sa-ti dea de inteles ca no interesezi, dar cu adevarat se interesa de tine, ca nu degeaba skrie atitea statusuri de indeferentsa! Sh apropo cand satsi dezvaluea ceva ce o apasa pe inima nutsi dezvaluea numa pentru ca poate nu avea incredere cu adevarat in tine! In fine...chiar daca o sa realuati relatia de la inceput o sa ajungeti tot aici! (descrierea ta imi aminteste denspre prietena mea care avea o relatie fix ca sh a ta, se aseamana foarte mult ) in or ce caz gaseshteti alta prietena sh o sa o uiti pe ea! (dar no sterge ca vei da de inteles ca inca o iubesti mult pe ea )
Daaa eu sunt fata si asta am patit si eu cu fostul, am pus prea mult suflet ma implicam prea mult ziceam sa fie bine dar na...nu a avut vine sa aprecieze lucrul asta
Ocupa'ti timpul cu cat mai multe chestii, incat doar din cand in cand poate te mai poarta dorul catre ea, cat de id. asa cred si eu ca e mai bine sa il stergi daca chiar vrei sa uiti de ea sau cel putin sa iti treaca acel sentiment imens care il aveai pentru ea.
Stiu cat de greu e sa pui la suflet si pe urma sa fi dezamagit, dar inainte de a te implica intr'o relatie cel mai bine e sa o cunosti cat mai bine pe acea persoana.Caci si de vrei (cred eu) tot nu poti face mai nimic si sa nu mai pui la suflet.
Sper sa treci peste acest obstacol din viata ta...si sa fi ok pe viitor
Bafta in dragoste
Dai ign! stiu si eu cum e sa pui clik din 5 in 5 min p ea sa vezi ce status pune si ce poza are...sau din astea! daca ii dai ign o sa iti fie mai usor sa nu t mai gandesti la ea si sa nu iti treaca prin kp sa intri p site-uri sa vezi daca e online sau offline pentru ca e mult mai greu asa! ai ambitie si gandeste inainte sa faci ceva l cate ti-a facut
A trecut deja o luna de cand ai postat acest mesaj si sper ca ti-ai rezolvat problema. Ideea e urmatoarea: am fost cam in aceeasi situatie ca si tine si cam in aceeasi perioada. Simteam ca nu mai pot respira, nu mai vroiam sa vorbesc cu nimeni si nimic nu ma facea fericita. Tot ce vroiam era sa se razgandeasca si sa vina la mine sa imi spuna ca eu sunt viata lui si alte lucruri frumoase. Dupa nici o saptamana, am deschis ochii si am vazut ca in jurul meu, foarte aproape de mine chiar, era un baiat exact cum imi imaginam. Si imi dau seama ca nu l-as fi cunoscut niciodata daca as fi continuat relatia aceea care nu mergea. El sufera acum si ar vrea sa ne impacam, cum probabil va vrea si prietena ta, dar ideea e ca meriti sa fii fericit si meriti sa fii iubit cu adevarat de o persoana care merita. Asa ca tot ce pot sa iti spun e sa deschizi ochii si sa te uiti la persoanele din jur, pentru ca niciodata nu stii cand apare iubirea adevarata si persoana potrivita. Andra
Pai daca a fost asa de indiferenta mai mult ca sigur nu te iubea. e bine ca v-ati despartit pentru ca nu merita sa stai langa o persoana care nu tine la tine si iti raneste sufletu. lasa ca o sa intalnesti alte fete care o sa te iubeasca.nu sau terminat fete la ea. incearca sa nu te mai gandesti la ea si incet incet o sa o uiti.