Nu la asta se referea condus în felul în care spui tu ci la pur şi simplu lucruri de moment. Adică nu să-ţi interzică să ieşi din casă, dar tu să te simţi aşa bine lângă el încât să-i îngădui orice fără să te gândeşti oarecum e protejarea aia. E un sentiment atât, nu aşa cum te gândeşti tu niko.
Chestia asta cu supunerea este destul de profunda.Nu este nimic ciudat.In societate este interzis dar, evolutia inca nu a curatat treaba asta.Nu esti tu devina, stramosii nostri sunt.Barbatul trebuia sa fie providerul iar femeia...sa i se daruiasca si sa-i ofere mostenitori...
Cu partea de alint sunt de acord dar cu condusul mai putin.Adica unii chiar pot fi exagerati.Sa nu iesi din casaa fara sa anunti pe el cu cine iesi si pana unde. Fetelor din moment ce i-ai permis sa te conduca aveti grija sa nu si-o ia in cap.Azi asa, maine asa, iar poimaine te va urmarii pe strada de frica (nu ca te-ai pierde)ci ca te intalnesti cu x.Cazul nr 2)Sa iesi in oras cu prietenele, prietenii, iar el sa nu fie de acord sa iesi fara el, dar care ar fi problema?
Eu nu sunt de acord cu acest tip de condus.Fiecare are control asupra propiei persoana, sunt in stare sa iau decizii pe propie masura.(vb in numele meu).
Ca el sa fie stapan ar trebuie eu sa fac orice spune el.Vi se pare frumos sa ne manejeze ei? Mie nu. mi-ar fi rusine cu mine, pentru ca ma las condusa in loc sa fiu in stare sa-mi iau singura deciziile. E doar parerea mea.
Bogdan_1579 întreabă: