| Maly29 a întrebat:

O întrebare pentru băieți: dacă vi s-au încins călcâiele dupa o tipă, si ați fost pe punctul de a fi cu ea, însă v-a "scăpat printre degete"... dorința rămâne? Adică, persistă în timp, sau dispare?

Răspuns Câştigător
| 6Anonim9 a răspuns:

Dorinta ramane, daca nu cumva sunt cu o alta tipa. La mine asa e. Si conditia e ca pe acea fata care "mi-a scapat printre degete", sa o vad macar odata la 3 zile... Ca sa nu o uit. Desigur, fara sa vorbesc cu ea sau ceva. Doar sa o vad, ca dorinta e aceeasi. big grin

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu ma umilesc in fata muierii! Urmatoarea!

| RAY a răspuns:

Eu instant renunt cand vad o fata frumoasa ca stiu ca nu-i de mine, cu dragostea e mai greu dar trece cu greu mai greu dar trece

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar acela se poate numi un "vanator" perfect care isi urmareste necontenit "prada" indiferent de obstacolele aparute si nu se va considera satisfacut decat doar in momentul in care pana la urma va reusi performanta de a o..."impusca". big grin

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai da. La inceput o sa ramana. Dar timpul le rezolva pe toate. Uneori mai greu, alteori mai putin. Doar ca nu vad asta ca pe ceva... gen "pe punctul de a fi cu ea". Pai daca trebuia sa se intample, se intampla. Cred ca iubirea ar trebui sa vina din inima cand nu te astepti, nu sa fie ceva "competitiv" cum ai da de inteles. Dar bine ca nu ai facut in special asta...

| OldSoul a răspuns:

Dorinta respectiva dispare treptat, odata cu trecerea timpului.

| UnBroken2016 a răspuns:

Este normal sa disparata. Anormal e sa stai cu gandul la ea sau el cativa ani, am vazut ca e la moda asta pe aici.

| Staind a răspuns:

Dispare in timp