Good Girl. Poate pentru ca-mi displac viciile si imi place sa am cu cine discuta. Niciodata nu m-a deranjat o tipa care are un bagaj de informatii mare. In schimb, mereu m-au deranjat fetele cu un limbaj necenzuat, fumatoare sau betive.
Strict parerea mea. O zi buna!
Cele mai ipocrite,perverse,materialiste sunt alea good gril joaca un teatru de calitate superioara, eu unu aleg o bad gril nebuna cum e si rea macar e sincera si nu trebuie sai scot cuvintele din gura, intelege glumele, poti vorbi ceva sincer cu ea, serios, imi plac alea nebune si rele spontane
Tipele astea "cuminți" necesită o grămadă de implicare, exact ceea ce-mi displace. O fată de acest gen n-ar accepta niciodată să iasă cu tine decât după ce ați vorbit pe facebook vreo 2 luni, după ce i-ai cunoscut toata familia și după ce i-ai plimbat câinele de vreo 2 ori. Să nu mai zic de sex, care nu-l vei vedea decât după nuntă.
În schimb, relația cu o tipă "rea" nu poate fi decât imprevizibilă, remediu împotriva rutinei și poate dura mult mai mult decât cealaltă.
Good girl. Daca ma inteleg cu ea de vorba buna, ne distram foarte bine impreuna. Si in pat si in afara lui
Orice baiat ar vrea o combinatie intre astea doua.
Lady in the street but a freak in the sheeeeeeets
Cam asa...
Bine spus
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: