| Adelaide a întrebat:

O intrebare pentru baieti ce ati prefera o fata care sa arate super dar sa fie plina de ea sau o fata mai plinuta dar sa fie de treaba?

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

La o întrebare de genul ce contează mai mult la o femeie: psihicul sau fizicul, Hârciog(sper că nu mă înşel) a răspuns ceva de genul: "Dar tu cu psihicul te culci?"
Găsesc această întrebare un prilej pentru a îi da răspunsul:
Te culci cu fizicul, dar actul acela îl faci cam o oră (dacă va fi atâta) pe zi, iar în celelalte 23 de ore trebuie să îi suporţi psihicul. Să zicem că doar 16 ore veţi fi treji, din care 6 veţi fi împreună. Merită 5 ore de în preajma unui specimen plin de sine care te calcă pe nervi pentru una în care faci "dragoste"?
Majoritatea despărţirilor au loc din cauze independente cauzelor fizice.happy

14 răspunsuri:
| User a răspuns:

Depinde cat de "plinuta" e. daca e cat o balena, logic ca prefer prima varianta.

| Silvia a răspuns:

Eu sunt fata, dar de ce nu ar cauta baietii fete care sa arate super, sa fie inteligente si foarte de treaba? Iti zic eu ca exista.
Dar ca sa iti raspund la intrebare, daca as fii baiat as alege a doua varianta, insa nu as vedea de ce as alege.

| Atotstiutorul a răspuns:

Prima varianta!

| jocnecurat a răspuns:

Nici una, nici alta.Prefer o combinatie din cele 2.Adica sa arate bine si sa fie de treaba.

| ruxy_4595 a răspuns:

Iti zic eu toti prefera sa arate bine numai cont ca e fitoaza cont ca el e mandru ca il invidiaza altii cand e pe strada cu ea dar de fapt rad de el ca e ink unu care a picat in plasa laughing) nu stiu sincer ce au in cap baietii eu una merg pe principiu cont ce ai cap si suflet nu in afara oricum o sa vina si ziua aia cand or sa vrea o fata nu neaparat bomba una sa li se ofere cu totu sa fie doar a lor dar nu o sa mai gaseasca.

| Bubble a răspuns:

De ce nu incearca fata sa tina o dieta naturala. sa numai manance asa de mult si sa faca sport?happy
[Daca e o boala ceva nu e valabil]
*sunt fata

| ionoion a răspuns:

Nu-i bai daca-i maricica, numai sa aiba ceva in cap.

| Adelaide explică:

Lol nu ma refeream la o fata supraponderala ci doar plinuta TEPES observ ca esti carcotas

| s3nz0r a răspuns:

Depinde cat de... plinuta este dar pentru mine nu prefer nici plinute dar nici slabe. Dar depinde si ce are in cap deci as prefera pe la jumatate happy (mi-ar placea sa stau cu o fata si frumoasa si desteaptawinking )

| danutzzz1992 a răspuns:

Nici una!@ la mine ar trebui sa fie ceva de genu blonda si cu ochi albastri!

| Mihnea_4399 a răspuns:

Esti plinuta?batting eyelashesnu; i nimic, si iubita mea e si pe mine nu ma deranjeza eu o iubesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adca, aia plinuta sa fie. mai goala de ea? pai pentru sex e mai buna aia mai goala de ea.pentru palavrageala si stouri, cealalta mai plina de ea.pana se mai goleste. dupa aia e buna de sotie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atotstiutorul e varza frate, a 2-a.

| SSPIR a răspuns:

Daca te intelegi bine cu aceea persoana nu are absolut nimic daca e plinuta.Pentru mine, care si eu sunt plinut, nu conteaza acest lucru. Dar de ce intrebi? esti cumva plinuta? Sufletul este vesnic pe cand trupul muritor! te astept pe id neamtu19vali