| anonim4536 a întrebat:

O intrebare pentru baieti, ce faceti cand va refuza o fata? Eu pana acum am fost refuzat de fete fiindca sunt si sarac si urat si timid si probabil in mintea lor se gandesc "ce dracu se da ciudatul asta la mine "de cand am fost refuzat de o fata ultima data acum vreo 9 luni de atunci nu mai am curaj sa mai vorbesc cu fetele, ma gandesc ca dau in bara din nou si din nou.Voi cum faceti cand sunteti refuzat de o fata?

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu le mai caut deloc doar cand am nevoie de calarit, au fost pe interes cu mine si observ ca le place numai o plimbare cu masina sa se simta dive ca e cu unu plin de £ si masina buna. Acum direct ii zic daca calci in masina mea garantat trebuie sa fie sex. Gratuit nu tine benzina costa, cauciucurile se tocesc una alta asa ca ai si tu o datorie de indeplinit. Multe se frustreaza ceea ce ma satisface altele accepta oferta

| DeyCj a răspuns:

Eu căutam alta care nu mă refuză. Acuma depinde şi ce i-ai propus fetei. Dacă i-ai propus ceva indecent evident că te-o refuzat.

| anonim4536 explică (pentru DeyCj):

Iam propus sa megem la un suc sa ne cunoastem

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeyCj):

Ciudat la mine a funcționat numai când le-am propus ceva indecent și am flirtat pe tema asta.
Vrajelile cu hai fata la un suc. Nu a funcționat niciodată.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Https://youtu.be/gS4NlG9dhg8

| DeyCj a răspuns (pentru anonim4536):

Mai mult ca sigur nu e interesată de tine. Dacă era interesată de tine accepta invitaţia.

| DeyCj a răspuns (pentru anonim_4396):

De acord.Nici eu nu obișnuiam să propun chestii „clasice" de genul.Preferam să o invit la o plimbare în parc, la o activitate sportivă(dacă ştiam că-i place sportul), etc.

| RAY a răspuns:

Tocmai de asta nici nu mai m-am intalnit ca nu are rost, pai imi reject pe tinder, badoo, tow, vad eu cum ma privesc, ai grija sa nu stai dupa una 1 an si apoi sa afli ca sunteti frati rolling on the floor iar incestul este ilegal,iti creaza frustrari,mai ales daca ai si dezamagiri le vezi doar ca pe obiecte sexuale,se poate ajunge si la atacuri misogine si ura, pentru ca daca esti urat nu ai voie sa le privesti este hartuire sexuala in usa sa te uiti la una dar sa te uiti la fundul unui baiat este o mandrie tu fiind baiat, nu judec, nu critic, nu sunt homofob dar asta sunt valorile
materialismul
curvia
homosexualitatea
antifamilie, antivalori

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mergi inainte, te-a refuzat, asta este. Nu trebuie sa cauti neaparat un motiv pentru asta, se mai intampla. Ar trebui sa vorbesti cu fetele... nu neaparat sa ai asteptari de la asta.

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Usor de spus de catre cei care atrag sexul opus

| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Si avand in vedere ca aceste persoane (de care spui) zic asta usor si atrag sexul opus, nu... are legatura cu faptul ca, chiar o zic asta foarte usor?

Desi stiu ca nu este asa simplu, dar folosind logica, babeste asa,
usor de zis -> atrag persoane
greu de zis -> nu atrag
Deci concluzia ar fi ca toti sa spuna ca este usor. Nu? big grin

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Nu,fiecare in functie de cat de atragator este sexului opus

| Emilian65 a răspuns:

Le ignor si caut sa-mi gasesc o fata care sa ma iubeasca si sa nu fiu refuzat.

| LoveSleep a răspuns:

Nu sunt niciodata refuzat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricine trece prin refuzuri.
tu te consideri urât, ciudat și timid. Nu ele.
Și eu sunt la fel de timid uneori, numai că eu știu ce am de oferit și așa că nu mă deranjează daca o fata mă refuza, tocmai mă bucur că nu pierd timp degeaba cu ea.
Concentrează te pe dezvoltarea de sine, fizica, emoționala, intelectuala și spirituală. Iar atunci, nu o sa mai ai probleme daca te refuza una, pentru că știi ce ai de oferit iar daca aia nu recunoaște asta în tine. Atunci e pierderea ei. Tu ești singurul care îți poate da încredere în sine, când o să îți schimbi mentalitatea atunci o sa și ai rezultate.

| TFL007 a răspuns:

Nimic iti accepti soarta de loner .........sau mai e varianta le violezi pe strada, ai pat asigurat si celula daca faci lucrul asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru TFL007):

Nu ești în nici o competiție. Numai ratații se bat pentru o femeie. Sau femeile. Se urăsc între ele.

| TFL007 a răspuns:

Noi astia vai de noi suntem in competitie cu altii mai smecheri si mai bine aratosi, tu traiesti cu impresia ca ai vreo sansa?

| TFL007 a răspuns:

Sau iti poti schimba orientarea sexuala baietii gay nu pun pret asa de mult ca femeile pe aspectul fizic da cred ca e naspa sa te *** doar anal

| NarcisIfrim a răspuns:

Poti sa fi cel mai frumos baiat din lume si tot te vor refuza fetele
e ceva normal,trebuie sa te inveti cu chestia asta,te refuza treci la urmatoarea,te refuza si ea, urmatoarea, din esec in esec ajungi la succes
si asta cu sarac si timid nu se pune, orice poate gasi o fata care sa fie de speta lui, nu exista.
lipsa de incredere de sine si curajul te fac sa simti ca nu esti bun de nimic si bagi ca o fetita scuza ca esti sarac si timid astea sunt doar scuze in capul tau ca sa nu iei actiune si sa iti linistesti frustrarea ca nu ai curaj

| wexceptional a răspuns:

Nu e cine stie ce, mergi mai departe. daca esti sarac nici nu conteaza dar de uratenie trebuie sa scapi neaparat pentru ca nu vrea nimeni un urat langa ea si timiditatea e pentru pisici nu pentru oameni tu actioneaza cu curaj si lasa rusinea ca nu faci nimic asa. stai putin tu de 9 luni nu ai mai vorbit cu fete pentru ca te-a refuzat una tu stii cate fete frumoase sunt singure si se intreaba de ce barbatii nu mai au curaj? esti refuzat mergi mai departe dar scapa de uratenie ca te strica. data viitoare cand ne intalnim poate te scot la un suc cu prietena da? si sa nu mai fii urat si timid. sarac poti sa fii ca ti-l platesc eu si tie si ei ok? iti dau o provocare sa pupi prima fata de care iti place cel mai rau lucru pe care il poti pati e sa primesti o palma si atat iti trece am patit-o stai linistit ca dupa un timp incepi sa te obisnuiesti dar daca tot fugi nu scapi pentru ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. hai bafta si curaj!

| Paulyka36 a răspuns:

Nu fac nimic, plec mai departe.Trebuue sa ai stimă de sine și nu e un capăt de lume că te refuză mai multe femei, ar fi culmea sa accepte toate.Nu renunța și o să apară cu siguranță una care o să-ți răspundă pozitiv